3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Julio Rico (Pobla de Mafumet), «un exemple a seguir»

Julio Rico és l'únic jugador de la Pobla que no s'ha perdut ni un minut aquesta temporada

Kiko Ramírez en destaca l'actitud i la humilitat i ja treu fruit de la seva polivalència

Julio Rico, arribat l'estiu passat procedent del Real Madrid C, s'està convertint en una de les peces clau de la bona campanya de la Pobla de Mafumet i en un dels pocs intocables de l'onze de Kiko Ramírez. De fet, el defensa sevillà és l'únic jugador del filial grana que ha disputat tots els minuts en aquestes primeres 17 jornades de lliga. El tècnic només té paraules d'elogi per a ell: «Julio Rico m'ha sorprès notablement perquè va arribar sense gairebé fer pretemporada, ja que es va lesionar en l'estada del primer equip a Rialp, però tot i estar una mica darrere dels altres pel que fa a l'aspecte físic, ha anat a més per la seva manera de ser.» I és que Ramírez no dubta de qualificar-lo com «un exemple a seguir per a qualsevol ja que és molt treballador, lluita i corre en cada minut de cada entrenament i partit, i tot i això, és més humil que ningú tot i haver jugat en categoria superior.»

Conscient que Julio Rico és un dels jugadors amb més qualitat de la plantilla, i que l'equip, amb el pas que ha fet Álvaro Rey al primer equip va una mica escàs d'efectius a la banda dreta en posicions atacants, el tècnic grana no ha dubtat a fer servir la seva polivalència en els darrers partits, fa dues setmanes al camp del Balaguer i aquest dijous a Premià, on va obrir la llauna en els primers minuts, fent així el seu segon gol del curs. El primer el va marcar fa poc més d'un mes i va permetre a la Pobla derrotar el Gavà i culminar una espectacular remuntada, que va fer escalar l'equip fins al lideratge. Ja sigui jugant al darrere o més avançat, Julio Rico difícilment entrarà en les rotacions per les que tan aposta Kiko Ramírez. Només alguna lesió o les targetes –està a només una de veure la cinquena– l'hi poden impedir.

«Un encert de la secretaria tècnica».

Kiko Ramírez va voler destacar «l'encert que van tenir Nogués i sobretot Gordillo» en portar Julio Rico a la Pobla de Mafumet. I és que el sevillà, abans de passar pel Madrid C, també va jugar al Betis B. El tècnic grana també es mostra molt satisfet amb les altres incorporacions procedents de la capital andalusa, com el porter Antonio David, i els migcampistes Álvaro Rey i Sebas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)