3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

L'Amposta i la Pobla, a la recerca del benestar

L'Amposta vol aconseguir més regularitat davant la seva afició

La Pobla buscarà els tres punts per mantenir-se entre els millors

L'Amposta i la Pobla de Mafumet s'enfronten aquesta tarda en el derbi de la demarcació de la jornada. Un enfrontament en el qual hi ha hagut molts gols en les dues ocasions en què s'ha disputat anteriorment (4-3 l'any passat i 4-1 fa dues temporades) i que ben segur que oferirà bones dosis d'espectacle. Tots dos equips estan en una situació còmoda en la classificació, però en una lliga tan igualada ningú no es vol permetre el luxe de regalar punts.

L'Amposta, després de l'ensopegada de dimecres contra el Vilafranca, vol recuperar la seva millor versió davant l'afició i consolidar el seu joc al seu estadi, on no ha trobat la regularitat durant tota la temporada. Per a l'enfrontament, el tècnic Jordi Fabregat tindrà la baixa de Jesús per sanció, a més de les ja conegudes de Gerard, Becerra i Moha per lesió. La nota positiva és el retorn de Sandu i Isma un cop han complert les seves respectives sancions.

La Pobla, per la seva banda, disputarà el segon partit consecutiu a domicili. El primer el va guanyar amb solvència al camp del Premià, una victòria que ha donat tranquil·litat al vestidor, segons explica el tècnic Kiko Ramírez: «Dimecres l'equip va fer un pas important i això farà que es prengui els partits amb més tranquil·litat.» Ramírez tindrà la baixa d'última hora d'Oribe, amb molèsties als isquiotibials, a més de les d'Álvaro Rey i Antonio David, convocats amb el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)