El Masnou surt més connectat que l'Ascó i obté la victòria

El 0-2 al descans i les ocasions fallades pels locals amb 1-2, clau

Mauro Ravnic
TÈCNIC DE L'ASCÓ
«Hem regalat els primers 45minuts. Això ens està passant massa últimament i ho haurem de corregir»
«En la segona part hem tingut més ocasions. Que recordi, és el partit en què n'hem tingut més, però el que no pot ser és que ens marquin tres gols. No es poden fer regals al rival»

ASCÓ

1

MASNOU

3

ASCÓ:

Felip, Cristian, Isma (Manu, 60'), José Ramon, Xavi Gràcia (Eric, 68'), Yuriy, Luís Garcia, Hèctor, Hernández, Frede (Mohe, 54') i Jaime.

MASNOU:

Abel, Marc Esteban, J. Reina, J. Rodríguez, Royal, Abel Moreno, Xavi Garcia, Molina (Montilla, 78'), Masip (Finidi, 73'), Sisó i Josu (Javi Sánchez, 83').

GOLS:

0-1 (22') Xavi Garcia. 0-2 (38') Masip. 1-2 (49') Jaime. 1-3 (82') Josu, de penal.

ÀRBITRE:

Rodríguez Enrique.
T.G.:
Als locals Frede, Manu, Yuriy i Isma, i als visitants Reina, Abel i Molina.

Dos gols del Masnou en el primer temps després d'haver tingut diverses ocasions de gol en els primers minuts van posar les coses molt complicades a un Ascó que va escurçar distàncies en el segon temps i que va estar prop de l'empat, però que va rebre la sentència en la fase final del partit. Aquesta derrota com a local farà que l'equip de Mauro Ravnic estigui com a mínim una setmana més en la zona de descens.

El partit va començar amb quatre avisos seriosos del Masnou en tan sols 15 minuts. Josu, Xavi Garcia i Masip en dues ocasions van estat molt prop de marcar, una cosa que sí que va aconseguir poc després Xavi Garcia, sol davant Felip. Després, l'Ascó va dominar el joc però li va faltar profunditat i, en un xut creuat de Jaime, una mica d'encert. Va tornar a mostrar l'efectivitat el Masnou, que va fer el segon gol en una centrada de Josu rematada per Masip. Abans del descans, el local Xavi Gracia va posar a prova el porter visitant Abel.

L'Ascó va sortir ben situat en la segona meitat i no va trigar a marcar: Jaime va rematar una falta lateral executada per Xavi Gràcia aprofitant la mala sortida d'Abel. El gol va donar ales a l'Ascó, que va tancar el Masnou al seu terreny de joc a base de xuts i llançaments de córner. El porter local va rebutjar una rematada de Cristian en el minut 58, Luis Garcia ho va intentar nou minuts més tard i Eric ho va provar més tard amb un xut que va sortit desviat prop d'un dels pals. L'Ascó havia buscat, sense sort, el gol de l'empat, però va ser el Masnou el que va trobar el gol de la sentència, en un penal comès per Manu sobre Xavi Garcia transformat per Josu. Abans d'acabar, el local Eric va enviar una falta directa a la creueta.