3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

Premi per a la Pobla

El filial grana guanya un disputat derbi contra l'Amposta

Un gol de Virgili dóna el triomf als poblencs en el temps afegit

ENTRENADOR DE L'AMPOSTA
«El partit ha estat molt igualat i crec que el més correcte hagués estat un empat»
«Fa de mal perdre un partit així després del desgast físic que hem tingut»
Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«L'equip està donant un bon rendiment en cada partit»
«En cada partit fora de casa estem demostrant que som molt competitius. En tota la primera volta, només hem perdut a Llagostera»

La Pobla de Mafumet es va endur els tres punts en el derbi contra l'Amposta, amb un gol de Virgili en l'última acció del partit. Amb el triomf, el filial grana se situa en quarta posició, en posicions de fase d'ascens, i a quatre punts del líder, el Llagostera. Per la seva banda, l'Amposta segueix amb 23 punts i baixa a la tretzena posició, amb set punts de marge respecte a la zona de descens.

Els primers minuts van ser de domini poblenc i, en el minut 5, Virgili va tenir la primera ocasió amb un fort xut des de la frontal de l'àrea que Diego va rebutjar amb dificultats. Aquesta acció va fer despertar l'Amposta, que a partir de la solidesa defensiva va poder organitzar alguns contraatacs perillosos. En un d'ells, Manel va assistir a Isma, que va fer un bon xut, però el porter visitant, Sergio, va fer una gran intervenció (en el minut 16). Uns minuts després, l'ampostí Gustavo va haver de ser substituït a causa d'un trencament fibril·lar que el mantindrà de baixa unes setmanes. El jugador s'afegeix a la llista de baixes de l'equip de Jordi Fabregat, que cada vegada té més dificultats per poder confeccionar un onze inicial. Abans del descans, la Pobla va tenir una nova ocasió, de nou mitjançant Virgili, que va estar a punt de marcar en una ràpida jugada de contraatac.

A la segona part, tots dos equips van mostrar una gran intensitat sobre el terreny de joc, si bé les defenses estaven molt ben col·locades i impedien ocasions de gol. Així es va anar desenvolupant tota la segona part, amb la Pobla amb més possessió, però sense gaire profunditat.

El partit podria haver canviat en el minut 84, quan Aleix Coch va veure la segona targeta groga que li va suposar l'expulsió. Però quan més números tenia l'Amposta per marcar, un contraatac per la banda dreta del filial grana va ser culminat per Virgili (minut 92). Un triomf que suposa la segona victòria seguida de la Pobla.


Jordi Fabregat

AMPOSTA
0
POBLA DE MAFUMET
1
AMPOSTA:
Diego, Yélamos, Raúl, Cesc, Domínguez, Sandu, Miguel, Manel, Isma (Marc, 75'), Gustavo (José, 23') i Subi (Òscar, 88').
POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Chechi, Ñoño, Vélez, Aleix Coch, Joel Coch, Cristino (Sebas, 83'), Rico (Boniquet, 62'), Ton Alcover (Alfons, 69'), Roca i Virgili.
GOLS:
0-1 (92') Virgili.
ÀRBITRE:
José Barrera.
T.G.:
Als locals Miguel i José; i al visitant Chechi.
T.V.:
Al visitant Aleix Coch per doble amonestació (84').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)