Nàstic

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

A la Pobla de Mafumet li va molt bé viatjar

Després de perdre al principi del mes a casa contra el Terrassa, la Pobla de Mafumet encadenava dos desplaçaments, als camps del Premià i l'Amposta, i els ha superat amb dues victòries que li han permès tornar a les posicions de fase d'ascens. No és gens estrany, però, que la Pobla se n'hagi sortit en aquest dos partits a fora, ja que només hi ha perdut un cop, en la novena jornada al camp del líder, el Llagostera. Dels altres nou desplaçaments n'ha guanyat quatre, comptant els dos últims, i n'ha empatat cinc. En total, el filial del Nàstic ha sumat 17 punts dels 30 en joc a domicili. Només el Llagostera ha obtingut més punts a fora, ja que n'ha sumat 19 en nou partits.

A casa, la Pobla no se n'ha sortit tan bé, ja que tot i que ha guanyat els mateixos partits que a fora (4), ha encaixat tres derrotes. Diumenge, els grana rebran el tercer millor visitant, l'Europa, que és tercer amb els mateixos punts.


La Pobla només ha perdut un partit a fora i amb els dos últims triomfs a domicili ja torna a ser entre els millors

LA POBLA A FORA

J1 Espanyol B-Pobla
1-1
J3 Castelldefels-Pobla
0-2
J5 Manlleu-Pobla
1-1
J7 Reus-Pobla
1-1
J9 Llagostera-Pobla
1-0
J11 CD Masnou-Pobla
1-2
J13 AE Prat-Pobla
1-1
J15 Balaguer-Pobla
1-1
J17 Premià-Pobla
0-2
J18 Amposta-Pobla
0-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)