3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

Sortides difícils per a l'Ascó i l'Amposta

L'Ascó i l'Amposta tenen demà dos desplaçaments en els quals els serà complicat puntuar. Els riberencs visiten el camp del Gavà, un equip que a priori havia d'estar entre els millors però que li està costant adaptar-se a la categoria. Però la situació encara és pitjor per a l'Ascó, situat en zona de descens i amb un bon grapat de baixes. Mauro Ravnic no podrà disposar de Luis García, Mauri, Germán, Frederic i Oriol Biarnés per lesió; ni d'Isma per sanció. Tot i això, els de la Ribera d'Ebre esperen donar la sorpresa tal com van fer en el seu últim desplaçament, al camp del Palamós, i aconseguir tres punts molt valuosos.

Pel que fa a l'Amposta, juga al camp del líder, el Llagostera. Els gironins han guanyat sis dels últims set partits, mentre que als ebrencs els està costant vèncer, com demostra el fet que han caigut en els dos últims enfrontaments. Les baixes seran una altra vegada el principal maldecap del tècnic Jordi Fabregat. A les lesions de llarga durada de Moha, Becerra i Gerard, s'hi han d'afegir l'absència de Gustavo a causa d'unes molèsties i la de Miguel per sanció. Fabregat, doncs, ha hagut de recórrer al juvenil Àngel per completar la convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)