3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

A la Pobla, li toca fer-se forta a casa

Després de dues victòries consecutives, la Pobla rep la visita d'un rival directe en la lluita per estar entre els millors: l'Europa. Els dos equips es troben empatats a 30 punts i són quart i tercer, respectivament. El filial grana, però, no està donant un bon rendiment a casa i ha perdut en les dues darreres ocasions que ha jugat com a local. Una dinàmica que els homes de Kiko Ramírez intentaran trencar contra un rival que com a visitant només ha perdut un partit en tota la lliga. El conjunt gracienc és, a més, l'equip més en forma de tota la competició i no perd des del 12 d'octubre. Des d'aleshores ha guanyat sis partits i n'ha empatat quatre. Això li ha permès refer-se d'un inici de temporada dubitatiu i convertir-se en un ferm candidat a lluitar per les places de zona d'ascens.

La Pobla afrontarà el partit amb les baixes d'Aleix Coch per sanció i d'Álvaro Rey, convocat amb el primer equip. La bona notícia és la recuperació d'Oribe, ja recuperat dels seus problemes físics. El tècnic Kiko Ramírez preveu un partit «molt disputat» i mostra «un gran respecte» per la trajectòria dels barcelonins. «Fora de casa són molt perillosos i si guanyem aquest partit potser podrem parlar d'altres coses més enllà de la permanència», afirma el tècnic. De l'Europa, Ramírez en destaca el seu bloc.


El filial grana rep l'Europa, que fa deu partits que no perd i és l'equip més en forma de la lliga

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)