3a divisió FEF

L'Ascó obté els tres punts al camp del Gavà amb un gol de José Ramón en el temps afegit

És la segona victòria seguida a domicili, que acosta els ebrencs a la zona de permanència

Mauro Ravnich
ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«El partit ha sigut una mica estrany. Quan hem estat millor no hem aconseguit el gol i quan ells han estat superior tampoc l'han fet»
«Felip ens ha salvat i una falta ens ha donat el partit»
Albert Poch
ENTRENADOR DEL GAVÀ
«Amb les ocasions que hem tingut, hauríem d'haver matat el partit abans»

GAVÀ

0

ASCÓ

1

GAVÀ:

Pastor, Juan Carlos, Dani Iglesias, Toni Quiles, Vivó, Boira, Èric, Triguero (Riquelme, 83'), Cervantes, Ezquerra i Lerín (Eloi, 56').

ASCÓ:

Felip, Cristian, Jose Ramon, Xavi Gràcia, Dani Redondo (Eric, 82), Yuriy (Enric, 90'), Besora, Manu, Esteve (Mohe, 74'), Hernández i Jaime.

GOLS:

0-1 (92') José Ramón.

ÀRBITRE:

Martínez Sáez.
T.G.:
Als locals Lerín, Toni Quiles i Ezquerra, i al visitant Besora.
T.V.:
Cap.

L'Ascó va aconseguir ahir una victoria transcendental al camp d'un dels equips més potents de la categoria, el Gavà. L'equip de Mauro Ravnich va fer un partit molt seriós i es va emportar el triomf gràcies a un gol de José Ramón en el temps de descompte. Amb la victòria, els riberencs continuen en zona de descens, però se situen a només un punt de la permanència, en espera del que facin avui el Vilafranca, el Balaguer i el Palamós.

El partit va començar amb molta intensitat i un joc ràpid, afavorit pel fet que el terreny de joc estava una mica moll i la pilota circulava amb velocitat. En qualsevol cas, però, cap dels dos equips trobava la manera d'inquietar el porter contrari, ja que les defenses estaven ben situades i frenaven els atacs de l'adversari. De l'única manera que els riberencs podien atemorir els locals era amb passades llargues. En una d'aquestes accions, Dani Redondo va aconseguir plantar-se dins l'àrea i connectar un xut que el porter Pastor va rebutjar. La pilota va caure als peus de Jaime, que no va saber introduir-la a la porteria en l'acció més destacada de la primera part.

En la segona part, les coses van continuar en la mateixa línia. En el minut 51, Jaime va quedar-se a les portes d'inaugurar el marcador i, una estona després, ell mateix va fer un xut que el porter del Gavà va rebutjar amb els peus. Els locals cada vegada estaven més desdibuixats sobre el terreny de joc, però l'entrada d'Eloi va donar aire fresc a l'atac barceloní. Al 77' una centrada seva la va estar a punt d'aprofitar Triguero i, dos minuts després, Felip va salvar l'Ascó amb una mà providencial a un xut de Cervantes. El veterà davanter encara va tenir dues bones accions més, però el porter riberenc va evitar el gol. Quan semblava que el marcador ja no s'havia de moure, José Ramón va rematar al fons de la xarxa una falta lateral servida per Xavi Gràcia i va donar tres punts vitals als asconencs en l'última acció del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)