Massa càstig per a la Pobla

Un penal molt rigorós condemna la Pobla contra un Europa ofensivament molt eficaç

El filial grana obté la tercera derrota consecutiva a casa i cau de la zona de fase d'ascens

ENTRENADOR DE LA POBLA
«Ha sigut un partit en què els dos equips hem arriscat poc i per això hi ha hagut poques ocasions de gol»
«La derrota ha sigut un cop important, perquè crec que l'Europa no ha fet mèrits suficients per guanyar»
«Una errada nostra i una apreciació arbitral ens han costat el partit»

La Pobla de Mafumet ha tornat a sortir de la zona de fase d'ascens després de rebre la tercera derrota consecutiva com a local, aquest cop contra l'Europa per 1-2. En un partit molt disputat, els homes de Kiko Ramírez no van poder aprofitar el fet d'haver-se avançat en el marcador i van veure com un Europa molt eficaç aconseguia els tres punts gràcies a una acció polèmica en què l'àrbitre va xiular un penal molt rigorós per unes mans involuntàries de Denis Coch en els últims minuts.

L'enfrontament va començar bé per als poblencs, amb un Ton Alcover molt actiu que va posar a prova el porter del conjunt gracienc en dues ocasions. Primer amb un xut molt dur des de fora de l'àrea que Cañadas va rebutjar a córner amb dificultats (4') i després amb una rematada que va ser precedida d'una bona jugada de Julio Rico per la banda dreta (13'). Tot i aquest bon inici, les ocasions van escassejar en el primer temps fruit d'unes bones defenses que controlaven els atacs rivals.

En la segona part van arribar els gols. Ton Alcover va inaugurar el marcador després d'una bona paret amb Chechi (49'), però poc va durar l'alegria a la Pobla, que va veure com Roger superava Sergio després d'una errada defensiva dels tarragonins i empatava el partit (58'). El partit tenia un ritme intens, però igual que en la primera part no hi havia ocasions, fins que en el minut 81 l'àrbitre va assenyalar penal per unes mans involuntàries de Denis Coch. Febri va transformar la pena màxima entre la desesperació dels locals, que tot i intentar-ho en els últims minuts no van aconseguir l'empat.