Nàstic

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Ousmane (La Pobla) ja pensa en el dia del seu debut

Ousmane Sibide ha rebut per avançat el seu regal de Nadal, ja que amb l'obtenció de tots els permisos necessaris per jugar, després de quasi mig any, ja veu a tocar el seu debut. El central guineà no dubta a mostrar la seva felicitat després d'aquest llarg temps d'espera i difícils negociacions: «Han estat uns mesos molt durs, ja que no és fàcil entrenar-se i veure que no pots jugar, ja que arriba un punt en què ja estàs avorrit.» Tot i això, Ousmane assegura que en cap moment ha pensat a llançar la tovallola «ja que en aquesta vida, per assolir el que vols has de treballar i lluitar». El «nou reforç» de la Pobla afegeix que la confiança que el club, els companys i el tècnic han tingut en ell l'han ajudat molt a superar el tràngol. Ara ja pensa en la seva estrena: «No tinc el ritme de competició dels meus companys, però estic en forma i a partir de dilluns tornaré a entrenar-me al màxim per jugar com més aviat millor.» Habitual en els entrenaments del primer equip, Ousmane no descarta fins i tot tenir alguna oportunitat al Nàstic: «Luis César ja confiava en mi i intentaré demostrar també al nou tècnic que pot comptar amb mi.»

Un davanter uruguaià a prova.

Ousmane podria no ser l'únic reforç d'hivern de la Pobla de Mafumet, ja que des de fa unes setmanes, el filial grana té a prova Leandro Martínez, un davanter uruguaià amb passaport italià i encara en edat juvenil.


El defensa afirma que no ha estat fàcil entrenar-se sense poder jugar i confia fer-ho molt aviat

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)