3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

La Pobla vol canviar la dinàmica a casa

El filial grana vol iniciar l'any millor del que el va acabar, especialment en els seus enfrontaments com a local. Avui reben l'Espanyol B, equip definit pel tècnic de la Pobla de Mafumet com «un dels cocos de la categoria» i que no està fent la temporada esperada. Els blanc-i-blaus, que teòricament han d'entrar a la fase d'ascens, per ara no han trobat la regularitat necessària per situar-se entre els millors, ocupant la vuitena posició amb 27 punts i un partit menys, a deu punts del líder.

La Pobla, per la seva banda, ha fet un bon grapat d'entrenaments aquests dies que no hi ha hagut competició. «L'aturada ens ha anat molt bé i hem aprofitat per carregar piles», explica Ramírez. L'entrenador poblenc, que no podrà asseure's a la banqueta per sanció, no podrà disposar de Chechi, també sancionat; mentre que Ñoño serà dubte fins a última hora a causa d'una grip intestinal. La nota positiva és que després d'uns tràmits burocràtics inacabables, per fi Ousmane Sibidé podrà debutar amb l'equip, un cop ja té tota la documentació en regla amb el seu país d'origen i la federació li ha tramitat la fitxa federativa.

Un triomf permetria als grana perseguir de prop els primers classificats i tornar a guanyar a casa després de tres partits sense aconseguir-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)