3a divisió FEF

Un altre repte per a l'Ascó

Els riberencs visiten el Prat buscant el tercer triomf a fora

L'Ascó té aquest migdia un partit complicat al camp del Prat, un dels equips de la zona mitjana de la classificació.

El conjunt comandat per tècnic croat Mauro Ravnich arriba a aquest partit amb baixes substancials a l'equip. Xavi Tosas ha dit adéu a la temporada perquè s'ha trencat el lligament creuat, mentre que Mauri serà baixa a l'equip aquesta setmana a causa d'incompatibilitats laborals. Aquestes dues absències sumades a la baixa per sanció d'Hèctor Besora per acumulació de targetes fan que l'Ascó tingui pocs efectius en defensa per afrontar un partit vital que el podria treure, després de molts mesos, de la zona de descens. La bona notícia de l'any nou la protagonitza Oriol Biarnés, que s'ha reincorporat als entrenaments després d'haver superat una llarga lesió al turmell que l'ha mantingut inactiu durant tota la primera volta.

Els del Baix Llobregat no van acabar gaire bé la primera part de la lliga, en què només van obtenir una victòria en els últims set partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)