3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

Tres punts d'or per a la Pobla

La Pobla supera l'Espanyol B i entra de manera provisional a la zona de fase d'ascens

Els poblencs tornen a guanyar a casa després de dos mesos sense aconseguir-ho

ENTRENADOR DE LA POBLA
«L'any no podia començar més bé; hem guanyat un partit important, contra un gran rival, hem tallat la ratxa de tres derrotes seguides a casa i tornem a estar a dalt»
«Hem sabut frenar el joc de l'Espanyol B, ens hem dedicat a defensar i hem aprofitat un contraatac per aconseguir els tres punts»

La Pobla de Mafumet ha encetat l'any amb una victòria molt important que permet als homes de Kiko Ramírez, que ahir va veure el partit des de la graderia per sanció, instal·lar-se de manera provisional a les posicions que donen dret a jugar la fase d'ascens. El filial grana en va tenir prou amb un gol de Boniquet en els primers minuts després de la represa per superar un Espanyol B que va tenir més possessió de la pilota, però al qual li va faltar arribada per poder inquietar la porteria d'Antonio David, que va tornar a ser titular. Amb el triomf, els de la Pobla se situa a la tercera posició amb 33 punts, empatats amb l'Europa (segon classificat) a l'espera dels partits d'avui. La victòria a més, trenca una ratxa poblenca de dos mesos sense guanyar al seu estadi.

L'enfrontament va començar amb una Pobla molt ben posicionada sobre el terreny de joc, que va veure com el filial blanc-i-blau jugava amb la pilota amb criteri al mig del camp però sense profunditat. Les ocasions van escassejar en els primers 25 minuts. La primera aproximació va ser poblenca, amb un xut de Virgili des de la frontal de l'àrea que va rebutjar el porter espanyolista. El rebuig va anar als peus de Roca, però la seva rematada va acabar a les cames d'un defensa. Virgili va tenir una altra oportunitat abans del descans que va obligar Gerardo a intervenir.

En la segona part la tònica va continuar sent la mateixa. Els homes, dirigits ahir per Eduardo Baines, se sentien còmodes jugant al contraatac, i en una d'aquestes accions Boniquet va recollir una assistència de Virgili per superar el porter visitant amb una bonica vaselina (52'). Amb el marcador a favor, la Pobla va veure validat el seu plantejament, que es va mantenir intacte. En els darrers minuts l'Espanyol va acostar-se més a la zona d'Antonio David, que va solucionar amb molt encert les poques accions en què va haver d'intervenir.


Kiko Ramírez

POBLA DE MAFUMET
1
ESPANYOL B
0
POBLA DE MAFUMET:
Antonio David, Julio Rico, Ñoño (Aitor Casas), Vélez, Aleix Coch, Joel Coch, Cristino, Alfons (Sebas, 77'), Roca (Fran Carbia, 66'), Boniquet i Virgili.
ESPANYOL B:
Gerardo, Fran (Dani Nieto, 59'), Savall (Dani López, 83'), Víctor, Canal, Isaias (Cervera, 72'), Albert, Molina, Rui Fonte, Willy i Chuli.
GOLS:
1-0 (52') Boniquet.
ÀRBITRE:
Salas Font.
T.G.:
Al local Ñoño i als visitants Canal, Isaias i Albert.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)