3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

La Pobla afronta un calendari que pot marcar les seves aspiracions

Després de superar diumenge l'Espanyol B en el primer partit de la segona volta, la Pobla de Mafumet continuarà afrontant un calendari força complicat però que li pot servir per consolidar-se encara més com un ferm aspirant a l'ascens. I és que en les properes sis jornades, els grana s'enfrontaran amb quatre dels actuals set primers classificats.

El conjunt de Kiko Ramírez, quart, visita diumenge un rival directe, la Muntanyesa, que ocupa la sisena posició amb un punt menys. Més senzill sembla el següent compromís, a casa contra el Castelldefels, que servirà d'avantsala de dos duels duríssims, al camp del Cornellà, tercer i empatat a 33 punts, i a casa contra el Manlleu, cinquè amb un punt menys. Després d'una treva aparent a Ascó –els de la Ribera d'Ebre, immersos en la lluita per sortir del descens, no posaran les coses fàcils–, el filial del Nàstic completarà aquest petit Tormalet a casa contra el Reus, que tot i ser ara setè, continua sent un dels favorits a l'ascens. En aquest tram de calendari que ara afronta, però en la primera volta, la Pobla només va perdre contra el Cornellà. Això sí, va ser per 0-4.


Quatre dels propers sis rivals de la Pobla estan situats entre els primers set classificats

PROPERS RIVALS

J21 Muntanyesa
(6è)-la Pobla
J22 La Pobla-Castelldefels
(13è)
J23 Cornellà
(3r)-la Pobla
J24 La Pobla-Manlleu
(5è)
J25 Ascó
(18è)-la Pobla
J26 La Pobla-Reus
(7è)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)