3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

La jove experiència de la Pobla de Mafumet

Ñoño, Cristino i Virgili són els veterans de la Pobla de Mafumet tot i no arribar als 30 anys

La joventut que hi ha en els equips filials fa que a vegades alguns jugadors hagin d'assumir un determinat rol al vestidor que en condicions normals no els correspondria. És el que passa a la Pobla de Mafumet, on tres jugadors que no arriben als 30 anys han hagut d'agafar un pes important com a veterans en la plantilla. Es tracta de Antonio Vélez, Ñoño, Iván Cristino i Albert Virgili, que a pesar de la seva joventut s'han erigit, per petició expressa de l'entrenador Kiko Ramírez, en les veus cantants del grup. «Tenen un pes específic al vestidor per la seva experiència. Tots tres ja fa anys que són aquí i saben què són el Nàstic i la Pobla,» afirma el tècnic poblenc.

Cristino, als 29 anys, és el més veterà de la plantilla. Assegura que aquesta experiència és el que més poden aportar: «Ja fa molts anys que som a tercera, sabem el que hi ha en la categoria i és el que intentem transmetre a tota la gent jove que puja.» Per la seva banda, Virgili creu que l'educació que els donen és la de saber tenir calma. «Són gent jove i nosaltres intentem posar un punt de serenitat en moments que es poden encadenar dos o tres mals resultats seguits per tal que el grup no decaigui anímicament. O al contrari, que quan es guanyen tres partits seguits la gent no es pensi que ja està tot fet,» afirma el davanter.

Aquesta temporada la Pobla està obtenint molt bons resultats i està instal·lada en les primeres posicions des de fa diverses setmanes. De tota manera, en alguns partits clau per consolidar-se a la part alta el resultat no ha estat l'esperat. «No crec que haguem fallat en aquests partits importants per falta d'experiència en la plantilla, sinó perquè la tercera és molt igualada,» explica Virgili. Una opinió corroborada per Ñoño: «L'equip està responent bé. Són joves, però vénen de categories inferiors importants, com la divisió d'honor juvenil, i ja han viscut situacions amb una mica de pressió.»

Tots tres són alguns dels jugadors que més minuts han tingut fins ara. Així doncs, no només són importants al vestidor, sinó també al camp. El tècnic comenta: «Són l'eix vertebrador de l'equip. Ñoño és defensa, Cristino migcampista i Virgili davanter. De tota manera, si alguna vegada no els he fet jugar no s'ho han pres malament; i el més important és que quan els he tornat a necessitar sempre han respost bé», afirma Kiko Ramírez.


L'entrenador Kiko Ramírez destaca que tots tres són l'eix vertebrador de la plantilla poblenca

LES XIFRES

Antonio Vélez, «Ñoño»
Posició:
Defensa
Edat:
27 anys
Temporades a la Pobla:
4a
Minuts jugats aquesta temporada:
1.640 de 1.800
Gols:
2
Iván Cristino
Posició:
Migcampista
Edat:
29 anys
Temporades a la Pobla:
4a
Minuts jugats aquesta temporada:
1.009 de 1.800
Gols:
0
Albert Virgili
Posició:
Davanter
Edat:
27 anys
Temporades a la Pobla:
5a
Minuts jugats aquesta temporada:
1.788 de 1.800
Gols:
12
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)