3a divisió FEF

Deures complicats per a tothom

Reus i Pobla de Mafumet s'enfronten a dos rivals directes de la part alta, l'Amposta rep el Palamós i l'Ascó es juga sortir del descens

Jornada complicada per als quatre equips tarragonins de tercera. Tots ells tenen compromisos contra rivals directes en la lluita per assolir els seus objectius respectius.

El Reus juga a casa contra el Prat en un enfrontament clau per a les aspiracions roig-i-negres de continuar entre els millors i en el qual el tècnic Santi Castillejo manté moltes baixes. Especialment problemàtica és la zona atacant, on no hi seran Manolo González ni Querol, i Chumbi i Álvaro són dubte. A més, el rival no és l'idoni tenint en compte les circumstàncies. El Prat és un dels equips més perillosos de la competició, si bé a domicili no obté gaires bons resultats.

En una situació semblant es troba la Pobla de Mafumet, que visita el que l'entrenador poblenc Kiko Ramírez qualifica com «el camp més difícil de la categoria,» el del Muntanyesa. «Ells coneixen molt bé les dimensions reduïdes del seu camp,» explica el tècnic. Una victòria permetria a la Pobla continuar instal·lada en els llocs de fase d'ascens. Al davant, es trobarà un conjunt barceloní que vol tornar a aquestes places i que al seu estadi només ha perdut dos partits. Ramírez tindrà el dubte fins a última hora de Ñoño, amb un cop al turmell.

L'Amposta té un objectiu totalment diferent, que rep el Palamós. Els ebrencs acumulen quatre derrotes consecutives i necessiten tornar a puntuar per recuperar els ànims. Jordi Fabregat recupera Raúl Lucha després que hagi complert la sanció, però no podrà disposar de Jesús, Moha i Becerra. Els ampostins tindran al davant un equip que obté la majoria dels seus punts quan juga com a visitant. El tècnic ebrenc avisa: «És un equip molt perillós a fora, que fa un plantejament defensiu i surt molt bé al contraatac amb jugadors ràpids.»

Finalment, l'Ascó té un partit gairebé a vida o mort. Els riberencs juguen a casa contra el Vilanova, el penúltim classificat. L'equip de Mauro Ravnic, doncs, té l'oportunitat d'aconseguir tres punts d'or que el permetin contactar amb la zona de permanència. El tècnic croat té les baixes d'Isma i Dani Redondo, per sanció, i de Tosas i Oriol, per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)