El Muntanyesa supera la Pobla de Mafumet i acaba la jornada a la part alta

Passat l'equador de la lliga els objectius es comencen a definir, i ahir el Muntanyesa va posar fil a l'agulla en un repte que semblava complicat a l'inici de temporada: estar a la part alta de la classificació. Ho va fer gràcies a un gol matiner d'Araujo, per al qual la Pobla de Mafumet ja no va trobar resposta.

El partit va començar amb ritme i aviat es va veure que els locals portarien el pes del matx. En la segona jugada amb cara i ulls, Raúl Hernàndez va penjar una pilota que Araujo va rematar amb encert. Cinc minuts de joc i l'1-0 ja es podia veure al marcador. El gol, lluny d'esperonar els tarragonins, va animar un equip que va estar a punt de fer el segon després d'un córner que Xavi Valls va rematar fora per poc. Només el visitant Virgili va inquietar els locals, amb un xut des de terra que va fregar el pal dret (9'). Amb una Pobla bolcada a l'atac sense encert, Villegas va tenir dos bons contraatacs abans del descans que no va poder culminar.

Després de la represa tot feia pensar que els homes de Kiko Ramírez –ahir dirigits pel seu segon, Adolfo Bainés–, buscarien la reacció, però lluny d'això, els locals van estar a punt d'ampliar l'avantatge en diverses ocasions. Els visitants tan sols es van apropar en jugades a pilota parada, com una falta de Ton que Marc va resoldre amb una gran aturada (87').