Norbert, Julio, Paco, Àlex, José Ramón, Reyes (Emili, 62'), Edén (Fresquet, 75'), Kazu, Sergio, Xavi Anell i Ruibal.

EL MORELL:

Àlex, Èric, Ferri, Diego, Soriano, Pol, David (Plana, 83'), Edu (Mercadé, 90'), Cazorla (Budesca, 85'), Tiko i Ton.

GOLS:

0-1 (6') Cazorla. 1-1 (55') José Ramón. 1-2 (60') Ton. 2-2 (80') Sergio (penal).

ÀRBITRE:

Joel Moreno.
T.G.:
Als locals Reyes, Edén, Sergio i Àlex, i als visitants Edu, Ton i Diego.
T.V.:
Doble amonestació als visitants Tiko (79') i Soriano (87').

El duel entre el Remolins-Bítem i el Morell es va resoldre amb un empat que es pot considerar just tenint en compte el que va succeir al terreny de joc. Tot i això, el Morell en va resultar guanyador moral, ja que va saber resistir en el tram final les expulsions de Tiko i Soriano. Els tortosins, per la seva banda, van aprofitar la superioritat numèrica per fer l'empat, encara que haurien pogut capgirar el resultat si haguessin estat més fins de cara a porteria en els darrers instants del matx. Aquest resultat deixa els dos equips empatats en la classificació a un sol punt de les posicions de privilegi.

Malgrat que el conjunt de Nacho Pérez va fer els primers avisos, el Morell es va avançar per mitjà de Cazorla, que va superar per dalt Norbert. A mesura que passaven els minuts, els morellencs es van anar recloent al darrere, mentre que els locals disposaven de la possessió. Després del descans, el Remolins va reaccionar i va equilibrar el resultat en una jugada d'estratègia que va rematar de cap José Ramon. El partit es va animar d'allò més, i Ton, aprofitant un refús d'una falta, va tornar a posar al davant el Morell. L'expulsió de Tiko, en el minut 79, va permetre a Sergio anotar l'empat definitiu transformant un penal.