Nàstic

El Nàstic també té un repte al darrere

Rubén només ha encaixat un gol en els últims quatre partits i destaca el valor d'aquestes xifres

L'aragonès ha deixat la seva porteria a zero set cops i té números per emportar-se el Zamora

Rubén Pérez
PORTER DEL NÀSTIC
«Haver rebut pocs gols fa que estiguem a prop de la salvació; si no, estaríem a força més punts que a 3»
«Serà difícil, però si seguim en la línia dels últims partits, potser sí que podria lluitar pel Zamora»
17
GOLS
només ha encaixat Rubén en els 19 partits que ha jugat.

«Haver rebut pocs gols en contra fa que estiguem a prop dels llocs de salvació; si no, no estaríem a tres punts, sinó a bastants més.» D'aquesta manera va resumir Rubén Pérez les claus de la reacció en els últims partits del Nàstic, que han servit per retornar l'esperança al Nou Estadi. El porter aragonès també va explicar quines creu que són les causes que fan del conjunt grana, tot i estar a la part baixa de la taula, un dels equips que menys gols rep: «Sona estrany, però estem defensant bé des del principi i durant tota la temporada hem encaixat pocs gols, i pot semblar difícil per a un equip que està a sota que tingui gairebé els mateixos gols en contra que els equips que estan a dalt de la taula.»

El conjunt grana només ha encaixat un gol en els últims quatre partits, i de penal al camp del Betis, i si no hagués estat per l'accident de fa poc més d'un mes al camp del Granada, on a Moragón li van caure sis gols, ara mateix seria l'equip amb menys gols en contra (17), empatat amb el Betis. Tot i això, amb 23 gols en contra, el conjunt tarragoní es manté com un dels equips més ferms al darrere, ja que només vuit equips tenen unes xifres millors.

En l'aspecte individual, el porter grana és un dels que menys gols ha encaixat de tota la segona A i està, doncs, en disposició d'aspirar a endur-se el trofeu Zamora a final de temporada. Ara mateix, només Andrés (Osca), amb 10 gols en 14 partits i Goitia (Betis), amb 17 gols en 20 partits, tenen unes xifres millors que Rubén, que té exactament els mateixos números que Willy Caballero (Elx). L'aragonès, però, prefereix ser prudent en aquest sentit, tot i que no amaga la il·lusió que li faria aconseguir aquest guardó: «Pot passar ara que haguem jugat 20 partits, però a final de curs, amb 42 partits i estant a baix, és difícil aspirar-hi; ara bé, si continuem en la línia dels últims partits, potser sí que podria lluitar pel Zamora, i la veritat és que seria maco, perquè mai no ho he estat i estaria bé.»

LES XIFRES

Partits sense rebre gols
J2
Nàstic-Girona 2-0
J11
Tenerife-Nàstic 0-2
J12
Nàstic-Elx 0-0
J13
Nàstic-Osca 0-0
J17
Nàstic-Recreativo 0-0
J19
Nàstic-Valladolid 1-0
J20
Albacete-Nàstic 0-1
Els menys golejats
NOM PARTITS GOLS
Andrés
(Osca) 14 10
Goitia
(Betis) 20 17
Willy
(Elx) 19 17
Rubén
(Nàstic) 19 17
Falcón
(Celta) 19 18
Navas
(Albacete) 20 20
Cobeño
(Rayo) 20 21
Fabricio
(Recre) 19 20
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.