3a divisió FEF

La Pobla vol confirmar la millora com a local

La Pobla de Mafumet rep aquest migdia el Castelldefels amb la intenció d'aconseguir tres punts que li permetin encadenar la segona victòria com a local del 2011. Els poblencs –només amb els dubtes de Ñoño i Oribe, que no arribaran en plenes condicions al duel– volen obtenir els tres punts per tal de continuar lluitant per les posicions de fase d'ascens.

En contra, es trobaran un Castelldefels en trajectòria descendent. Tot i guanyar la setmana passada, van patir més del compte per derrotar el cuer (2-1) i aquest ha estat l'únic triomf en les últimes nou jornades. A més, a domicili són un dels pitjors equips, amb només una victòria en tota la temporada. I d'això ja fa quatre mesos. Tot i aquestes dades, el tècnic poblenc, Kiko Ramírez, preveu un partit difícil: «Ens costa molt portar la iniciativa i fer gols a casa», comenta. «Ells controlen molt bé el tema defensiu i segurament vindran a tancar-se i a intentar-nos agafar al contraatac», explica Ramírez. L'entrenador de la Pobla recorda que el Castelldefels és el segon equip més golejat de la categoria, però el cert és que també és el tercer que menys en fa. Per tant, doncs, segons Ramírez: «Si aconseguim obrir la llauna i posar-nos al davant en el marcador, tot serà més fàcil.»

Una victòria permetria a la Pobla continuar enganxat als equips que tenen dret a jugar la fase d'ascens. Fins i tot, si els resultats acompanyessin podrien acabar la jornada instal·lat en aquestes places.


El filial grana vol obtenir el segon triomf de l'any a casa contra el Castelldefels

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)