La Pobla pateix més del compte

La Pobla, que dominava per 3-0, acaba demanant l'hora

Tot i cinc minuts bojos, el filial grana derrota el Castelldefels

ENTRENADOR DE LA POBLA
«Hem fet difícil un partit fàcil. No hem sabut gestionar l'avantatge. És una lliçó per als joves»
«Ha estat el segon error greu d'Aitor Casas aquesta temporada. No hi ha d'haver una tercera vegada, si no això del futbol se li pot acabar»

La Pobla de Mafumet va aconseguir una important victòria ahir contra el Castelldefels (3-2). El filial grana va dominar durant bona part del partit i va aconseguir un resultat favorable de 3-0, però va acabar demanant l'hora. L'expulsió d'Aitor Casas i dos gols del Castelldefels en un minut van donar vida a un rival que fins aleshores semblava mort. Al final els tres punts es van quedar a casa i amb el triomf la Pobla torna a instal·lar-se en zona de fase d'ascens.

El matx va començar segons el guió previst. Els locals dominaven, tocaven la pilota amb autoritat al centre del camp i creaven cert perill per les bandes, mentre el Castelldefels es trobava còmode replegat al seu terreny de joc. El primer gol va arribar en el minut 19, quan una falta lateral centrada per Jordi Roca va acabar als peus de Virgili, que no va fallar. Amb el resultat en contra els barcelonins van tenir més la pilota i van disposar de dues ocasions.

En la segona part tot va començar de cara per a la Pobla, que va fer dos gols més. Primer Fran Vélez i després Julio Rico semblava que havien sentenciat el partit. Però en el minut 63, l'expulsió d'Aitor Casas va donar vida al Castelldefels, que amb dos gols seguits va entrar en el partit: primer un penal innecessari d'Antonio David transformat per Jorge Sánchez (71') i tot seguit una diana de Cano. Els visitants s'ho van creure i van posar setge a la porteria local, tot i que només van disposar d'una ocasió per empatar. Al final, tot i els nervis, la Pobla va acabar guanyant.

Kiko Ramírez

POBLA DE MAFUMET
3
CASTELLDEFELS
2
POBLA DE MAFUMET:
Antonio David, Julio Rico, Vélez, Ousmane, Aitor Casas, Joel Coch, Cristino (Sebas, 64'), Alfons (Chechi, 64'), Jordi Roca (Ton Alcover, 84'), Boniquet i Virgili.
CASTELLDEFELS:
Planagumà, Joel, Lavilla (Prieto, 59'), Alberto García, León, Jorge Sánchez, Uri (Kevin, 89'), Péramos (Edgar Doblas, 37'), Cano, Boris i Sascha.
GOLS:
1-0 (19') Virgili. 2-0 (49') Fran Vélez. 3-0 (58') Julio Rico. 3-1 (71') Jorge Sánchez (p.). 3-2 (72') Cano.