Nàstic

Joan Carles Oliva

Tècnic del Nàstic

Joan Carles Oliva: «Jugant així, estic convençut que ens acabarem salvant»

«Hem creat 4 o 5 ocasions molt clares i no és fàcil contra un equip que es tanca tant»
«Sabíem que seria un partit complicat; a més, no tenim facilitat per marcar gols»

Joan Carles Oliva es va mostrar decebut en la justa mesura amb l'empat obtingut ahir, però no amb el que va veure del Nàstic al terreny de joc. De fet, no va dubtar a mostrar-se convençut que «jugant així l'equip s'acabarà salvant; així ho indica també la dinàmica, amb set punts sumats dels últims nou». El tècnic lleidatà va assegurar que l'equip va fer «tot el possible per intentar guanyar i va llegir bé el partit», i va destacar el mèrit «d'haver creat quatre o cinc ocasions molt clares, que no és fàcil davant d'un equip que es tanca». I és que el tècnic grana va valorar molt positivament el que va oferir el rival: «Han treballat molt defensivament i han aconseguit un 0-0 molt treballat.» Oliva també hi va afegir que en aquestes circumstàncies «deixes més espais i també es pot perdre, com hauria pogut passar». Fent una anàlisi més profunda del partit, Joan Carles Oliva va explicar que en la primera part l'equip no havia estat gaire encertat amb la pilota, «en part pels mèrits del rival, que ha pressionat bé el nostre doble pivot i ha tingut la pilota», va dir. Molt diferent va ser la seva valoració del segon temps: «Hem obert més les bandes, amb Raúl Fuster pujant per l'esquerra i amb Álex Cruz i després Álvaro Rey, però era conscient de les dificultats que tindríem i que seria un partit complicat, i més tenint en compte que no tenim facilitat per marcar gols.» L'entrenador del Nàstic va tenir paraules d'elogi per als jugadors que van entrar en la segona part, per als nous fitxatges, dels quals va dir que «sembla que faci més temps que són aquí del que realment fa», i també per a l'afició, ja que «ha vingut més gent i al final s'ha notat el seu suport», va afirmar.

Dubtes sobre l'expulsió.

Oliva també va mostrar els seus dubtes sobre la vermella directa que va veure Raúl Fuster: «S'ha de tornar a veure, però estic convençut que el comitè d'apel·lació ho pot valorar. Per mi la groga era suficient; potser ha interpretat agressió, però hi ha hagut molta confusió.»


mèrits suficients


un guió previsible

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)