3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Rendibilitat golejadora a la Pobla de Mafumet

La Pobla és l'equip de la zona alta que ha marcat menys gols

La Pobla de Mafumet està sent una de les revelacions de la temporada a tercera. En una campanya en què l'objectiu de la permanència ja està gairebé assolit, l'equip de Kiko Ramírez ja es comença a plantejar reptes més ambiciosos amb vista a la segona volta i el final de lliga. Els poblencs han completat la millor primera volta de la seva història, i això ha estat possible en gran part gràcies a l'alt rendiment que han sabut treure dels gols anotats.

La Pobla ha fet 27 gols en les 22 primeres jornades (1,22 gols per partit), i és l'equip menys realitzador –empatat amb la Muntanyesa– dels deu primers classificats. Una dada que demostra que el filial grana sap rendibilitzar bé els pocs gols que fa, cosa que li permet estar en posicions de fase d'ascens. Fins ara, aquestes 27 dianes els han donat 36 punts, una mitjana de 1,33 punts per gol anotat. En aquest apartat, els de Kiko Ramírez són els quarts millors de la categoria, només al darrere de la Muntanyesa (1,51), el Castelldefels (1,44) i el Llagostera (1,43). A aquest fet s'ha d'afegir que tot i la certa escassetat golejadora, els poblencs els han sabut repartir bé, ja que en tot el curs tan sols s'han quedat cinc partits sense marcar, una dada que només milloren el Prat, el Manlleu i l'Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)