3a divisió FEF

El duel dels golejadors

Melo, que es defensa, haurà d'intentar aturar el davanter poblenc

Virgili (la Pobla) i Melo (Cornellà), màxims realitzadors, es veuen les cares

DAVANTER DE LA POBLA DE MAFUMET
«Melo és contundent al darrere, molt tècnic i puja bé a les jugades a pilota aturada»
Carmelo Cortés, «Melo»
DEFENSA DEL CORNELLÀ
«Virgili és el prototipus de davanter clàssic: ràpid, ben situat i excel·lent definint»

La Pobla de Mafumet visita el Cornellà en un partit que pot ser clau per a les aspiracions del filial grana amb vista a consolidar-se en les primeres posicions. El partit estarà marcat pel duel de golejadors, ja que s'enfronten els dos pitxitxis de la categoria, el punta Virgili (la Pobla de Mafumet) i el central Melo (Cornellà), que han marcat 13 gols cada un.

Tots dos es coneixen prou bé, tal com explica Virgili: «Tenim la mateixa edat i ja ens hem enfrontat diverses vegades, sobretot quan ell era al Premià.» El davanter poblenc defineix Melo, que tot i ser defensa ha fet els mateixos gols que ell: «És contundent a darrere, molt tècnic i puja bé a les jugades a pilota aturada. És qui xuta els penals; per tant, vol dir que té bona tècnica, perquè normalment ho fan els migcampistes o els davanters.» El defensa del Cornellà li torna els elogis: «És el prototipus de davanter clàssic: ràpid, sempre ben situat, molt bo jugant d'esquena a la porteria i excel·lent en la definició.» De tota manera, Virgili no creu que Melo aguanti el ritme golejador fins a final de temporada: «Crec que és anecdòtic. Hi ha uns quants davanters amb pocs gols de diferència i suposo que s'acabarà decidint entre un de nosaltres.»


Albert Virgili

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)