3a divisió FEF

El Cornellà supera la Pobla de Mafumet i torna a la part alta

L'equip de Quique Pérez Cabedo encadena la novena jornada sense conèixer la derrota

El Cornellà va tornar ahir als llocs de privilegi de la tercera divisió en derrotar un rival directe com la Pobla de Mafumet, que ahir va tornar a mostrar la seva pitjor cara lluny de casa.

El partit va ser travat i va presentar fases de molta igualtat. Els visitants van avisar primer amb un cop de cap de Vélez (25') que Iñigo va resoldre amb una gran aturada, i que va suposar l'única ocasió dels tarragonins en tot el partit. Abans dels descans, Juli, amb una altra rematada de cap, va posar a prova Antonio David.

En la segona part, l'equip de Pérez Cabedo va aconseguir el domini i en el minut 63 el Cornellà va tenir l'ocasió d'avançar els seus amb un penal comés a Enric que el porter visitant va aturar a Melo. El domini cornellenc, però, va acabar tenint premi quan Dani Delgado va fer l'1-0 en el minut76, desprès d'una bona assistència de Fran. La superioritat local va augmentar amb el resultat positiu i tant Fran com Enric haurien pogut sentenciar.

CORNELLÀ
1
POBLA DE MAFUMET
0
CORNELLÀ:
Iñigo, Edgar, Melo, Pol, Israel, David, Dani Delgado, Pep (Fran, 70'), Enric, Gerard Alonso i Juli (Puerto, 90').
POBLA DE MAFUMET:
Antonio David, Julio (Ausman 79'), Ñoño, Vélez, Aleix, Joel, Ivan Cristino, Roca (Ton, 46'), Boriquet (Oribe, 69'), Fran i Virgili.
GOLS:
1-0 (76') Dani Delgado.
ÀRBITRE:
Galan Baró.
T.G.:
Als locals Pep i Gerard, i als visitants Ñoño, Velez i Julio
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)