3a DIVISIÓ

L'Ascó planta cara i torna a empatar (2-2)

Mauro Ravnic
ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«Ha estat un partit lluitat i complicat contra un gran equip i tal com ha anat el partit, l'empat és bo»
«No sé si hi ha hagut gol fantasma o no; des de la banqueta, no ho he vist»

ASCÓ

2

TERRASSA

2

ASCÓ:

Felip, Isma, Jose Ramon, Gràcia, Yuriy, Luis Garcia, Besora, Esteve (Manu, 62'), Germán (Eric, 90'), Hamid (Cristian, 71') i Mohe.

TERRASSA:

M. Ángel, Siscu, Alfred, Carlos (Wanderson, 83'), Libo, Molist, Urbano, Montero, D. López, Pep Arau (Reyes, 62') i Suárez.

GOLS:

1-0 (16') Germán. 1-1 (50') Libo. 2-1 (60') Hamid. 2-2 (73') David López.

ÀRBITRE:

Gracia Álvarez.
T.G.:
Gràcia, Besora i Mohe; Pep Arau, Libo, Siscu i Carlos.

L'Ascó va empatar per tercera jornada consecutiva en un partit molt igualat contra el Terrassa, que sempre va anar a remolc en el resultat i que va aconseguir l'empat final amb polèmica, gràcies a un gol fantasma quan quedaven poc més de quinze minuts. Amb aquest resultat, els de la Ribera d'Ebre, s'allunyen tres punts dels llocs de salvació.

Els primers minuts van ser per als visitants, però l'Ascó va reaccionar ràpidament i després de dues accions premonitòries de Yuri i Xavi Gràcia, just passat el minut 15, va arribar el primer gol, obra de Germán, que va enviar la pilota a l'escaire després d'un servei de banda de Mohe. A partir d'aquí, les ocasions es van succeir a les dues àrees, amb un xut al travesser del terrassenc Pep Arau, fins a tres accions claríssimes de Luis García, i una rematada de cap del visitant Alfred al travesser. Fins a la segona part, però, la pilota no va entrar. Cinc minuts després de la represa, va arribar l'1-1, obra de Libo, en aprofitar el rebuig de Felip, en una acció protestada pels locals per possible fora de joc. L'Ascó no es va ensorrar i en un contraatac conduït per Luis García i culminat a l'àrea per Hamid, es va tornar a avançar quan encara quedava mitja hora perquè el col·legiat xiulés el final. Precisament, el trio arbitral va acabar sent el protagonista en el minut 73, en l'acció que va acabar amb l'empat del Terrassa. Després d'una topada entre Carlos i Mohe, tots dos van quedar estesos a terra, però els terrassencs no van llançar la pilota forra i un contraatac va acabar amb una rematada de David López aturada per Felip sota els pals i que el linier va indicar que era gol, fet que va desfermar la indignació a les grades.

L'empat del Terrassa va arribar amb un gol fantasma quan faltaven poc més de quinze minuts