Més futbol

3a DIVISIÓ

La Pobla perd a Cornellà i fa un pas enrere (1-0)

La Pobla perd al camp del Cornellà, un rival directe, i cau dels llocs de fase d'ascens

Antonio David va aturar un penal però no poder evitar l'únic gol, en l'últim quart d'hora

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Sabíem que aquest era un camp molt difícil i tot i la derrota estic molt content de l'actitud del meu equip, que ha treballat moltíssim»
«Jugar contra el Cornellà, que aposta pel joc directe i de contacte, no és gens fàcil; i l'àrbitre s'ha inventat un penal que no existia»
«Si ens haguéssim avançat, hauríem guanyat segur»

La Pobla de Mafumet va encadenar la segona derrota a domicili en caure ahir per la mínima al camp del Cornellà, que precisament li pren als grana la quarta posició, l'última que dóna accés a disputar la fase d'ascens a segona B. I això que els grana van estar a punt d'arrencar un resultat positiu. Antonio David fins i tot va aturar un penal cap a la meitat de la segona part, però no va poder evitar el primer i únic gol del partit, obra de Dani Delgado quan quedava poc menys d'un quart d'hora per al final.

El partit va ser travat i va presentar fases de molta igualtat. Els de Kiko Ramírez van avisar primer amb un cop de cap de Vélez al 25', que Iñigo va resoldre amb una gran aturada, i que va suposar l'única ocasió realment de perill per part del filial grana en tot el partit. Abans dels descans, Juli, amb una altra rematada de cap, va posar a prova Antonio David.

A la segona meitat, l'equip de Pérez Cabedo va obtenir el domini del matx i al 63' el Cornellà va tenir l'ocasió d'avançar els seus amb un penal discutible comès sobre Enric, que el porter sevillà va aturar a Melo, que lluita amb Virgili per ser el pitxitxi en solitari. El domini cornellenc va acabar tenint premi quan Dani Delgado va fer l'1-0 al minut 76, després d'una bona assistència de Fran. La superioritat local va augmentar amb el resultat i tant Fran com Enric, van poder sentenciar.