Territorial

1a CATALANA

SANCIONS

La Rapitenca rep fort

Té un partit de tancament per a la Devesa i catorze jornades de sanció entre quatre futbolistes

El club ebrenc assegura que el càstig és desproporcionat i ha presentat un recurs amb proves

El comitè de competició ha estat molt dur aquesta setmana amb la Rapitenca. Després de tot el que l'àrbitre Miguel Ángel Bastida Torres va reflectir en l'acta del partit de diumenge passat entre l'equip blau i el Vic a l'estadi de la Devesa (0-1), el comitè ha imposat un partit de clausura per al camp de la Rapitenca i catorze partits de sanció entre quatre dels seus futbolistes. Sergi Grau té cinc partits de sanció per haver insultat l'àrbitre, Hugo Espinosa i Mario Victorio –expulsat amb vermella directa en el minut 16– en tenen tres per haver protestat ostensiblement al col·legiat, mentre que Iban Parra en té un per la doble targeta groga que va veure en el minut 27 i dos més per les protestes posteriors.

La Rapitenca assegura que el càstig imposat pel comitè de competició és desproporcionat, especialment el partit de tancament, i han presentat recurs per intentar deixar-lo sense efecte i, pel que fa a les sancions als futbolistes, que no siguin tan severes. El club ebrenc ha presentat un vídeo del partit i les declaracions dels agents de policia presents a la Devesa, que corroborarien la versió de la Rapitenca, que assegura que els seus aficionats no van protagonitzar incidents greus. Sí que admeten que l'ambient estava caldejat –la Rapitenca estava molt disconforme amb l'actuació de l'àrbitre, que els va fer jugar una hora amb dos jugadors menys i que, segons apunten des del club del Montsià, no hauria d'haver concedit el gol al Vic (16') perquè va estar precedit per una falta–, però reiteren que no es va passar, en cap moment, de les protestes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)