3a divisió FEF

Virgili il·lumina el camí a la Pobla de Mafumet

Dos gols del pitxitxi permeten a la Pobla superar un rival directe

El filial grana es col·loca a tan sols un punt del quart classificat

ENTRENADOR DE LA POBLA
«Hem jugat bé, sobretot a la primera part»
«Si Virgili té pilotes, fa gols. És un treball de tot l'equip, que ha fet ocasions»
«El primer gol ha estat important perquè estaven ben plantats»

La Pobla torna a trucar a la porta dels llocs de fase d'ascens després del triomf d'ahir contra el Manlleu i de la victòria del Cornellà al camp de l'Europa. El filial grana va derrotar un rival directe i se situa a tan sols un punt de l'Europa, el quart classificat. La victòria la va donar una vegada més el pitxitxi de la categoria, Albert Virgili, que va fer els dos gols del seu equip.

Els homes de Kiko Ramírez van ser molt superiors al seu rival i des de bon principi van dominar l'enfrontament. La Pobla tenia la possessió de la pilota en camp contrari i només va tenir alguns problemes en defensa fruit d'algunes imprecisions. Els osonencs tan sols van existir en els primers deu minuts i van tenir la primera oportunitat amb una rematada de Putxi que Sergio va enviar a córner. Els locals, tot i el domini, tenien alguns problemes per arribar a la porteria de Fran, però una gran acció d'Aitor Casas per la banda va acabar amb una centrada al segon pal que Virgili, de cap, va enviar al fons de la xarxa (19'). Amb la llauna oberta van seguir pressionant la porteria contrària i abans del descans haurien pogut ampliar el seu avantatge. El mateix Virgili va tenir una bona ocasió a la mitja hora de joc, però la seva rematada va ser una mica massa creuada i uns minuts més tard no va saber definir davant de Fran.

Al segon temps el partit va seguir sota els mateixos paràmetres. El Manlleu es mostrava incapaç de trenar una jugada i el conjunt que arribava amb més perill era la Pobla, que a través d'Oribe i Joel Coch hauria pogut fer el segon. Amb el pas dels minuts la intensitat va baixar, una situació que els visitants no van saber transformar en ocasions. Els poblencs en alguna contra haurien pogut sentenciar, però va acabar sent un penal transformat per Virgili el que va donar la tranquil·litat als de Ramírez. Amb aquestes dianes, Virgili es destaca com a pitxitxi amb 15 gols.


Kiko Ramírez

POBLA
2
MANLLEU
0
POBLA:
Sergio, Chechi, Aitor Casas, Vélez, Aleix Coch, Joel Coch, Alfons (Ton Alcover, 83'), Cristino (Roca, 68'), Oribe (Boniquet, 75'), Fran Carbia i Virgili.
MANLLEU
Fran, Masoliver, Achi, Conill, Busquets, Putxi (Fortet, 80'), Aumatell (Romero, 61'), Geny, Baduc, Criado (Àlex, 61') i Planagumà.
GOLS:
1-0 (19') Virgili. 2-0 (89') Virgili (p).
ÀRBITRE:
Salas Montoro.
T.G.:
Als locals Alfons i Chechi; i als visitants Masoliver, Busquets i Baduc.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)