3a divisió FEF

1a CATALANA

RAPITENCA

La Rapitenca manté esperances de revertir la situació en la taula i als despatxos

Palanca recorda que en la primera volta ja van estar a molta distància dels llocs d'ascens i confia poder jugar diumenge a la Devesa

La Rapitenca ha encadenat dues derrotes, s'ha allunyat de les posicions d'ascens a tercera –ara mateix té el tercer classificat, l'Olot, a set punts– i, a més a més, ha hagut de fer front a les sancions imposades pel comitè a alguns dels jugadors més importants de l'equip com ara Sergi Grau, Hugo Espinosa, Mario i Iban Parra. «Tots aquests contratemps estan afectant la plantilla, tot i que hem d'intentar desviar l'atenció cap al pròxim partit», comenta el tècnic, Santi Palanca, que confia revertir la situació en aquests gairebé quatre mesos que falten per acabar la lliga: «Ara hem de pensar a guanyar diumenge i mentalment estem preparats per fer-ho i per aspirar en el futur a tornar a estar en places d'ascens; en la primera volta ja vam estar-hi a 10 o 12 punts i vam escurçar la distància i ara ens hem de tornar a aixecar.»

Avui, la resolució.

El club confia que el comitè de competició accepti el recurs per evitar la clausura de la Devesa per un partit –la resolució s'ha de conèixer avui–, però si finalment diumenge ha de complir la sanció contra el Sant Cristòfol, jugaria al camp de l'Alcanar, que és l'opció preferida per les dimensions del terreny de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)