Raúl, Cano, Puig, Pere, Jorge (Felipe, 72'), Cristian (Gilabert, 67'), Teixidó, Edgar, Kuki, Subi (Forés, 45') i Callarisa.

Juanjo, Ibai, Jordi, Osuna, Arnau, Roig, Santolalla, Arjona (Xema, 69'), Oliver (Dame, 73'), David (Juan Carlos) i Toni.

T.G.:
Als visitants Osuna i Juan Carlos.
T.V.:
Per doble amonestació al local Callarisa (90').

La Rapitenca continua en estat crític i va fer un altre pas enrere en les aspiracions d'ascens després de perdre ahir a la Devesa. Els de Santi Palanca van tornar a ser víctimes de la seva inoperància de cara a gol i van desaprofitar fins a deu ocasions clares de gol en la primera meitat. Per la seva banda, el Sant Cristòfol, sense jugar a res, va ser pràctic i en va tenir prou amb ben poca cosa per guanyar amb dos gols abans del descans.

Així, en el minut 9, Toni va aprofitar una falta d'Arjona per avançar-se amb una bona rematada. Els ebrencs van remoure cel i terra per empatar i van disposar de l'ocasió més clara amb un llançament de Callarisa que es va estavellar al travesser. Novament, el Sant Cristòfol va aparèixer i en una altra acció calcada a la del primer va deixar, abans d'arribar al descans, un 2-0 tan clar com injust pels mèrits que havia fet.

Després del descans, el conjunt ebrenc va renunciar a l'empat. Malgrat que els visitants es van replegar al darrere, la Rapitenca tampoc no es va acostar a la porteria de Juanjo. L'expulsió de Callarisa per doble amonestació en el temps afegit va ser el colofó d'un partit gris dels ebrencs que els deixa una mica més lluny dels llocs d'ascens.

Els de Santi Palanca van perdonar fins a deu ocasions de gol en la primera meitat