Nàstic

El Nàstic enceta el seu «Tormalet» al camp del líder, el Rayo

Puntuar es preveu vital per continuar fora dels llocs de descens

Powel en el lloc de Viguera podria ser l'únic canvi respecte a l'últim partit

Després de quatre mesos, el Nàstic per fi ha viscut una setmana amb la relativa tranquil·litat de veure's fora de les posicions de descens gràcies a la victòria que va aconseguir diumenge passat contra el Salamanca al Nou Estadi. Poc li ha durat, però, aquesta calma al conjunt grana, que avui enceta el tram de calendari més difícil de la temporada amb la visita al camp del líder, el Rayo Vallecano. Després vindran el Celta, el Xerez, el Cartagena i el Barça B, però ara toca heure-se-les amb l'equip més en forma de segona A. I és que els de Vallecas, tot i que van perdre la jornada passada a Tenerife després de cinc jornades consecutives, ja fa tres setmanes que estan instal·lats en el primer lloc de la classificació i volen continuar una jornada més liderant la taula. Avui, a més, tindran el suport del seu públic, que és un dels seus punts forts, ja que al seu estadi només han deixat escapar cinc punts.

Fa uns mesos, com per exemple quan va començar l'any a Sevilla contra el Betis, que el Nàstic pogués ja ni tan sols puntuar en un camp com el del Rayo semblaria missió gairebé impossible. Ara mateix, però, no es pot descartar res, ja que els grana passen el millor moment del curs pel que fa al joc, a la confiança i als resultats, ja que només han perdut un dels últims sis partits que han disputat. De fet, i tenint en compte que els seus dos immediats perseguidors, el Salamanca i el Tenerife, estan igualats a punts, obtenir almenys un empat es preveu imprescindible perquè el Nàstic pugui viure set dies més fora dels llocs de descens a segona B. La temporada passada, els grana ja van ser capaços de guanyar a Vallecas.

Tant confia Joan Carles Oliva en el que està fent l'equip darrerament, que continuarà apostant pel mateix bloc. L'entrada del pitxitxi Berry Powel, amb cinc gols, en el lloc del lesionat de llarga durada Borja Viguera –la baixa del de la Rioja ha estat l'única taca d'aquesta setmana– podria ser l'únic canvi respecte a l'onze inicial del diumenge passat. José Ramon Sandoval, en canvi, sí que disposarà de gairebé la totalitat dels seus homes, ja que només té la baixa ja coneguda des de fa setmanes de Salva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)