3a divisió FEF

El derbi, en el moment adequat per a la Pobla i el Reus

Tots dos volen la victòria per estabilitzar-se a la zona alta

Aquest migdia el Municipal de la Pobla de Mafumet serà l'escenari del derbi possiblement més interessant dels últims anys entre el filial grana i el Reus. Tots dos equips es troben en un bon moment i són clars candidats a disputar la fase d'ascens a segona B. El matx, a més, tindrà l'atractiu de poder veure el duel entre el pitxitxi, Albert Virgili (15 dianes), i el porter menys golejat de la categoria, Àngel (21 gols), empatat amb el de la Muntanyesa, Marc Ramírez.

La Pobla ha guanyat els seus últims tres partits com a local i encadena sis victòries en els nou darrers enfrontaments. Això li ha servit per situar-se en la tercera posició i arribar al derbi més ben classificat que el Reus per primera vegada en la història. Kiko Ramírez, el tècnic poblenc, podria repetir l'onze que ha utilitzat les dues últimes setmanes i que tan bon resultat li està donant.

Pel que fa el Reus, sembla que ha retrobat el seu millor joc i ha aconseguit dues victòries seguides. Ara li arriba el tram més complicat del que queda de temporada. Una victòria a la Pobla seria una gran injecció de moral i reafirmaria la candidatura reusenca a lluitar per les primeres posicions. Per al partit d'avui, Castillejo no disposarà de Sangrà per sanció, i podria alinear un altre cop Roberto com a central, tornant Taranilla al lateral esquerre. Més delicada és la baixa, també per sanció, d'Álvaro. En aquest cas el tècnic roig-i-negre podria tornar a utilitzar Ortega en aquesta posició després del bon paper que va fer en l'últim compromís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)