Més futbol

DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

El Nàstic juvenil goleja el Joventut Sallista (4-0)

El Nàstic va acabar golejant el Joventut Sallista tot i arribar al descans sense gols

Els grana es retroben amb el triomf a casa, on no guanyaven des de feia quasi 4 mesos

El Nàstic va acabar golejant el Joventut Sallista i es va retrobar d'aquesta manera amb la victòria a casa –on no guanyava des de feia gairebé quatre mesos–, amb la qual encadena, a més, dos triomfs. Tot i la contundència del resultat, però, el partit no va ser gens senzill per als grana. En la primera part, el conjunt d'Ivan Moreno va estar molt tou i van ser els visitants els que van estar més a prop del gol, amb un xut al travesser passada la mitja hora i un un contra un ben resolt pel porter.

En la segona part, i amb l'entrada de Víctor i de Fran, les coses van canviar completament i el Nàstic, amb molta més intensitat, no va trigar a obrir la llauna amb un gol d'Abel en el minut51, en rematar una centrada des de la dreta de Fran. Ja amb molta més arribada, i després que l'àrbitre indiqués el punt de penal per unes mans a la barrera del conjunt rival, Kako va fer el gol de la sentència des dels onze metres, quan faltava poc més d'un quart per al final. Sense gairebé res a fer, els visitants van abaixar els braços i el conjunt tarragoní va acabar abusant d'ells; Víctor va fer el tercer en el minut 88 i Fran va marcar el quart en el 90.

NÀSTIC
4
JOVENTUT SALLISTA
0
NÀSTIC:
Varo, Dídac, Deiver, Dani, Miranda, Joel (Víctor, 45'), Abel (Roselló, 85'), Kako, Gerard (Prince, 86'), Eric i Izan (Fran, 45').
JOVENTUT SALLISTA:
Mallol, Kike, Barto, Bernat, Javi, Martí, Ivan (Champi, 83'), Juanito, Ángel (Manu, 54'), César (Roma, 80') i Romerito (Jurado, 62').
GOLS:
1-0 (51') Abel. 2-0 (73') Kako, de penal. 3-0 (88') Víctor. 4-0 (90') Fran.
ÀRBITRE:
Moisés Vizcarro.
T.G.:
als visitants Juanito, Jurado i Ivan.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)