Nàstic

El Nàstic travessa el millor moment del curs

El Nàstic tan sols ha perdut un partit dels últims set i a Vallecas va confirmar la seva progressió

Els grana, a més, encadenen tres jornades marcant, cosa que només havien fet un cop aquest curs

El Nàstic va demostrar dissabte al camp del Rayo Vallecano que cada jornada que passa va a més i que l'objectiu de la permanència cada cop és una realitat més que factible. Només un gol en l'últim minut de Piti va impedir als grana aconseguir els tres punts a Vallecas i començar a posar distància pel mig respecte dels llocs de descens, però això no va amagar la gran imatge que l'equip tarragoní va oferir contra el fins aleshores líder de segona A. Abans d'aquest partit hi havia el dubte de si el Nàstic seria capaç de continuar amb la bona dinàmica ara que li tocava enfrontar-se als equips capdavanters, però el resultat és que n'ha sortit reforçat per repetir el mateix paper dissabte que ve contra el Celta, que ara és el nou líder.

Amb l'empat contra el conjunt madrileny, el Nàstic només ha perdut un partit dels últims set que ha disputat i ha confirmat que travessa el millor moment de la temporada. Res a veure té la situació actual dels grana amb la de fa només un parell de mesos, quan just després de la destitució de Luis César i de l'arribada de Joan Carles Oliva l'equip va tocar fons amb la golejada encaixada al camp del Granada. El Nàstic va arribar a estar a sis punts dels llocs de salvació, just després de caure al camp del Betis en el primer partit de l'any, però des que va començar a remuntar el vol amb la victòria contra el Valladolid –després de quatre mesos sense guanyar al Nou Estadi–, gairebé no s'ha aturat. En aquestes últimes set jornades, només el Girona, i quan jugava amb superioritat numèrica, ha aconseguit derrotar els grana. Des de la derrota a Sevilla, doncs, el balanç del Nàstic és de tres victòries, tres empats i una derrota. És a dir, 12 punts sumats dels últims 21 en joc, o el que és el mateix, més de la meitat.

La progressió del Nàstic, tot i que més lenta, també s'està deixant veure en l'apartat golejador. I és que els grana encadenen tres jornades marcant, cosa que en tota la temporada només havien fet un cop, i de poc havia servit, ja que va ser contra l'Alcorcón (1-1), el Vila-real B (1-2) i al camp del Granada (6-1).

ELS RESULTATS

J19
Nàstic-Valladolid 1-0
J20
Albacete-Nàstic 0-1
J21
Nàstic-Ponferradina 0-0
J22
Nàstic-Las Palmas 0-0
J23
Girona-Nàstic 2-1
J24
Nàstic-Salamanca 2-0
J24
Rayo-Nàstic 1-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)