1a CATALANA

La Rapitenca reviscola al camp de l'Olímpic Can fatjó (2-3)

La Rapitenca guanya tot i jugar amb deu bona part del partit

Els ebrencs són ara quarts i estan a set punts de l'ascens

La Rapitenca no vol renunciar a l'ascens, i així ho va demostrar enduent-se una victòria a domicili que li permet pujar una posició i situar-se a set punts del tercer lloc. Parra, un dels jugadors a qui s'havia aixecat la sanció aquesta setmana, va obrir la llauna amb dos gols en deu minuts, primer amb una pena màxima i després a porteria buida. Els locals es van envalentir transformant un penal i quan Jorge va rebre la segona groga, a deu minuts del descans. La inferioritat numèrica, però, no va perjudicar els de Santi Palanca, ja que Edgar va aprofitar un refús de Buyo per distanciar-se en el marcador. Al final, Sergi va retallar la diferència. L'Olímpic Can Fatjó té previst presentar un recurs per l'alineació dels jugadors de la Rapitenca Sergi Grau, Mario, parra i Hugo Espinosa, que aquesta setmana van veure com la federació els ajornava cautelarment les sancions.