3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

Només van faltar els gols

Empat en el derbi entre la Pobla i el Reus, que podria haver guanyat qualsevol

Els poblencs dominen la primera part i en la segona Virgili falla un penal

Els roig-i-negres són millors en el segon temps però els manca punteria

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«En la primera part hem anat a buscar la victòria, però en la segona ens ha costat més, sobretot després del penal que hem fallat»
«La lliga està molt igualada. L'equip que menys s'equivoqui en els duels directes és el que tindrà més opcions de ser a dalt»
Santi Castillejo
ENTRENADOR DEL REUS
«Els dos equips hem jugat per intentar guanyar i l'empat és just»
«Hem sumat un punt, no n'hem de deixat de guanyar dos. Si la setmana que ve guanyem a casa, aquest punt encara serà més bo»

El derbi territorial no va decebre tot i l'escassetat golejadora. La Pobla de Mafumet i el Reus van oferir un bon espectacle futbolístic als prop de 600 aficionats que es van acostar al municipal poblenc en un partit força intens i amb un grapat d'ocasions de gol. Tan sols va faltar més encert per part dels davanters en els metres finals, si bé els porters –especialment Àngel– van ser clars responsables del resultat final. El porter roig-i-negre va ser el jugador més destacat, aturant un penal a Virgili, el pitxitxi de la lliga, i fer un parell d'intervencions més de mèrit. També va tenir opcions l'equip de Santi Castillejo, especialment amb un xut de Chumbi al pal i una rematada de Querol que Aitor Casas va salvar sobre la línia de gol. Amb l'empat, la Pobla perd una posició però es manté en zona de fase d'ascens; mentre que el Reus continua aspirant a tot, encara que s'allunya un punt dels llocs que donen dret a jugar per l'ascens.

En els primers minuts el domini va ser dels locals, que van sortir amb més intensitat. Ràpidament van aconseguir el control territorial i de la pilota, tancant el Reus al seu camp i construint jugades amb un futbol de toc on Joel Coch era la pedra angular al centre del camp. En el minut 9 va arribar la primera oportunitat clara, quan Virgili va recollir una passada de Julio Rico per plantar-se davant d'Àngel. El davanter però, va acabar rematant una mica forçat i el seu xut el va poder rebutjar sense grans dificultats el porter roig-i-negre. Dos minuts després, Oribe va estar a punt de marcar en una centrada llunyana que es va acabar enverinant i que va sortir una mica desviada sense que ningú la toqués. De mica en mica, però, el Reus va tenir un poc més de presència al centre del camp, dificultant la creació ofensiva de la Pobla. Els de Castillejo, tot i això, tenien problemes per generar perill. A la mitja hora, Virgili hauria pogut marcar en una acció embolicada després d'un servei de córner que no va saber rematar a gol. Abans del descans, Querol va tenir la millor ocasió reusenca, amb un xut a la mitja volta que va sortir fora per poc.

Després del descans el panorama va canviar, passant a ser el Reus el dominador, tot i que sense un futbol gaire vistós, ja que la Pobla controlava bé les accions per banda que intentaven Jorge i Querol. En el minut 53, Marquès va estar a punt de marcar en un cop de cap que va creuar una mica massa i que va ser rebutjat per la defensa local. Cinc minuts després hi va haver la jugada que podria haver decantat la balança: internada de Julio Rico per l'esquerra, supera Ferran, que li fa la traveta dins l'àrea. L'àrbitre va xiular el penal però Àngel va endevinar les intencions de Virgili i va aturar la pena màxima. Just després Castillejo va fer entrar Chumbi i Manolo González, que van crear perill a base de recollir passades llargues. En una d'aquestes, Querol va quedar sol davant Sergio, el va driblar, però el seu xut el va treure sota pals Aitor Casas evitant el gol. La rèplica de la Pobla va ser una vaselina de Ñoño des de més de 30 metres que Àngel, amb un gran vol, va enviar a córner. La més clara, però, la va tenir Chumbi en el minut 83, quan va enviar un xut creuat al pal. En el temps afegit, i després de l'expulsió de Marc Carrasco per doble amonestació, el porter reusenc va tornar a ser providencial evitant el gol en un cop de cap de Ñoño.

LA POBLA DE MAFUMET
0
REUS
0
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Chechi, Aleix Coch, Fran Vélez, Aitor Casas, Joel Coch, Cristino, Oribe (Ñoño, 59'), Alfons (Ton Alcover, 64'), Julio Rico (Jordi Roca, 74') i Virgili.
REUS:
Àngel, Marc Carrasco, Roberto, Ferran, Taranilla, Marquès, Efrén (Beñat, 78'), Ortega, Jorge (Chumbi, 59'), Querol i Sergio León (Manolo González, 63').
ÀRBITRE:
Martínez Sáez.
T.G.:
Als locals Joel Coch, Fran Vélez i Aitor Casas, i als visitants Ferran, Taranilla i Efrén.
T.V.:
Al visitant Marc Carrasco, per doble amonestació (91').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)