El conjunt de Ravnic va caure golejat a casa contra l'Espanyol B

Dos gols al principi del segon temps van sentenciar el partit

Mauro Ravnic
ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«En la primera part el partit ha estat disputat; l'Espanyol s'ha avançat però nosaltres no ens hem rendit i hem gaudit de diverses ocasions per fer el gol de l'empat»
«En la segona part ens hem trobat amb dos gols ràpids i el partit s'ha acabat»
«No puc retreure res als meus jugadors perquè ho han donat tot; la salvació es complica cada vegada més però la nostra obligació és aquesta»

L'Ascó comença a veure el descens molt a prop. Els de la Ribera d'Ebre van caure golejats ahir a casa contra l'Espanyol B i amb aquesta derrota ja n'acumulen quatre de consecutives i vuit partits sense guanyar. A més, les posicions de permanència queden una mica més lluny que la setmana passada, a vuit punts de distància, a causa del triomf del Palamós i l'empat del Vilanova, que continua sent el quart per la cua.

Els primers minuts no feien preveure un final amarg, ja que l'Ascó va dominar i fins i tot va gaudir d'una bona ocasió per marcar amb una falta en què Luis García no va poder aprofitar el refús de Gerardo. La pel·lícula, però, va canviar de guió dràsticament quan Òscar Sielva va fer avançar els blanc-i-blaus en el minut 10, aprofitant una passada en profunditat per batre Felip amb una gran vaselina. El porter seria clau poc després per evitar el 0-2 amb una gran aturada. Tot i això, els homes de Mauro Ravnic no es van enfonsar i Isma, just passat el primer quart, hauria pogut empatar amb una rematada a boca de canó si no hagués estat per l'estirada miraculosa de Gerardo. Felip no volia ser menys i un altre cop va resultar decisiu per evitar el gol en una rematada de Chuli. Fins al descans, l'Ascó ho va continuar provant, però li va faltar precisió en els metres finals.

L'inici del segon temps va desfer totes les esperances de l'Ascó d'obtenir alguna cosa positiva ja que en només quatre minuts, primer amb un gol en pròpia porteria d'Héctor Besora, i després amb una rematada creuada d'Òscar Sielva, que feia així un doblet, va deixar el partit dat i beneït. A partir d'aquí, el ritme ja va baixar molt, tot i que van ser els blanc-i-blaus els que van continuar tenint el domini i aproximant-se a la porteria de Felip amb perill. Quan faltaven menys de quinze minuts per al final, Wuili va fer el 0-4 definitiu després d'una passada de Lucas Porcar dins l'àrea.

ASCÓ
0
ESPANYOL B
4
ASCÓ:
Felip, Cristian (Esteve, 52'), Isma, Jose Ramon, Xavi Gràcia (Frede, 62'), Yuriy, Luis Garcia (Juan Antonio, 80'), H. Besora, German, Hamid i Albert Viñas.
ESPANYOL B:
Gerardo, Grima, Savall, David López, Clerc, Isaías, Blázquez (Eric, 77'), Òscar Sielva, Chuli, Cervera (Lucas Porcar, 74') i Dani Nieto (Wuili, 68').
GOLS:
0-1 (10') Òscar Sielva. 0-2 (46') Héctor Besora, en pròpia porteria. 0-3 (49') Òscar Sielva. 0-4 (76') Wuili.