Nàstic

La consigna al Nàstic no ha de canviar

La plantilla creu que, tot i tornar a estar en descens, el camí ha de ser el dels últims partits

Rodri creu que el partit de dimecres a Jerez és idoni «per oblidar ràpidament la derrota»

«Rodri» Gimeno
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC
«Hem de treballar igual, ja que si no ho fem perquè ara estiguem un altre cop en descens cometrem un error»
«Hi ha equips que fa poc estaven dalt i ara, baix i els poden aparèixer els nervis»
«Toca recuperar-se ràpid, i quina millor manera de fer-ho ja aquest dimecres»

La derrota de dissabte al Nou Estadi contra el Celta ha tornat a situar el Nàstic en posicions de descens, d'on havia estat fora les últimes dues jornades, però la plantilla no creu que això hagi de fer variar el discurs de les darreres setmanes. De fet, mirant la classificació, la situació és gairebé la mateixa, ja que en aquestes dues jornades que el Nàstic havia estat fora del descens, era el divuitè i no tenia cap coixí de punts –estava empatat amb el Salamanca–. Ara, és el dinovè i només està a un punt del divuitè, que és Las Palmas, que està en plena crisi de resultats.

El vestidor grana –com va assegurar ahir Rodri, que dissabte va tornar a ser titular més de dos mesos després– aposta, doncs, per encarar aquesta setmana atípica –aquest dimecres hi ha partit al camp del Xerez i dissabte a casa contra el Cartagena– com les últimes: «Hem de treballar igual, ja que si no ho fem perquè ara estiguem un altre cop en descens cometrem un error.» És més, l'exjugador de l'Hèrcules creu que el fet d'estar habituats a conviure amb el perill, a la llarga, pot ser beneficiós en relació amb altres conjunts: «Estem acostumats a viure en aquesta situació però ara han arribat equips que fa poc estaven dalt, i ho hem d'aprofitar, ja que és possible que algun d'aquests equips acusi el nerviosisme de veure's en perill.» Rodri, a més, recorda que la mitjana de punts dels últims dos mesos «és per estar a mitjan taula i si no s'hi és potser és perquè s'està acusant la mala primera volta», en què van fer 20 punts.

El remei, ben aviat.

Rodri també va afirmar que «ara toca oblidar la derrota i recuperar-se al més aviat possible, i quina millor manera de fer-ho que aquest dimecres al camp del Xerez, que a més està travessant un mal moment, amb tres derrotes consecutives».

Raúl Fuster no hauria de tenir problemes per jugar a Chapín

X.S.

El lateral il·licità va haver de ser canviat al descans del partit de dissabte contra el Celta a causa d'un cop al genoll dret i tot i que ahir no va participar en l'entrenament no hauria de tenir problemes per recuperar-se i estar a punt per al duel de dimecres a Chapín. Així ho va explicar ahir el mateix jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)