Més futbol

La Pobla fa un pas enrere a Vilafranca (3-1)

El filial grana va perdre davant d'un rival que va jugar amb nou homes més de mitja hora i cau de les posicions de fase d'ascens

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Ens hem refet del gol inicial amb un gran joc i res feia pensar el que ha passat»
«Estàvem obligats a remuntar i han aparegut els nervis i la precipitació; jo també sóc culpable perquè l'equip ha assimilat bé els canvis»

VILAFRANCA

3

LA POBLA DE MAFUMET

1

VILAFRANCA:

Saperas, Ismael, Eitán, Alabau (Rubén Ortiz, 56'), Valerio (Ginés, 59'), Babaicoa, Enric, Moya, Aleix (Roca, 45'), Toni Ramírez i Dani.

LA POBLA DE MAFUMET:

Sergio, Julio Rico, Joel Coch, Aleix Coch (Jordi Roca, 59'), Ousmane, Chechi, Aitor Casas (Boniquet, 66'), Ñoño (Fran Carbia, 56'), Cristino, Alfons i Virgili.

GOLS:

1-0 (3') Enric. 1-1 (22') Julio Rico. 2-1 (48') Babaicoa, de penal. 3-1 (86') Rubén Ortiz.

ÀRBITRE:

Rodríguez Portolés.
T.G.:
al local Babaicoa; als visitants Ñoño, Virgili, Aitor Casas, Cristino, Boniquet, Julio Rico i Aleix Coch.
T.V.:
Doble groga als locals T. Ramírez (34') i Ismael (54').

La Pobla de Mafumet va perdre ahir a Vilafranca i cau dels llocs de fase d'ascens, tot i que es manté amb els mateixos punts que el quart, el Reus, i el cinquè, l'Europa. Tal com va anar el partit, a més, va quedar la sensació que els grana van fer un pas enrere molt important ja que van jugar més de mitja hora amb dos homes més però no van ser capaços de capgirar un 2-1.

Només començar, el Vilafranca es va avançar amb un gol d'Enric, que va rematar de cap al cor de l'àrea una centrada des de la dreta de Valerio. La reacció dels grana no es va fer esperar, i Ousmane, amb dues rematades de cap molt perilloses, a punt va estar d'empatar. El gol de la igualada, però, el va fer Julio Rico, que es va internar per la banda dreta i va superar Saperas amb un xut creuat. Les coses es posaven de cara i més amb l'expulsió per doble groga de Toni Ramírez passada la primera mitja hora. La Pobla va perdonar –Virgili va enviar fora una pilota quan el més fàcil era ficar-la dins– i ho va acabar pagant en la segona part.

Només iniciar-se el segon temps, el col·legiat va assenyalar penal per unes mans d'Aleix Coch i el partit es tornava a posar costa amunt –Babaicoa no va fallar des dels onze metres– tot i que res no feia preveure que la Pobla no esgarraparia almenys un punt quan el Vilafranca es va quedar amb nou homes per l'expulsió d'Ismael al minut 54. Però amb els locals tancats al darrere i sortint amb molt de perill a la contra, no hi va haver manera de girar la truita, en una mala segona part dels grana. I, a més, ja als últims minuts va acabar arribant el tercer gol del Vilafranca, en una falta directa en què la pilota va fer un moviment estrany a Sergio.