El filial grana es va desfer amb solvència del Llagostera i es consolida dalt

El porter visitant Portolés va evitar una golejada més àmplia

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Podríem haver fet més gols, ja que hem tingut ocasions clares i també hi ha hagut dos penals dubtosos»
«El resultat representa una gran satisfacció, ja que, a més, ha estat contra el líder»
Oriol Alsina
ENTRENADOR DEL LLAGOSTERA
«El 3-0 reflecteix el que s'ha vist al terreny de joc»

La Pobla de Mafumet afrontava una bona prova contra el Llagostera per calibrar les seves aspiracions d'acabar la lliga en posicions de fase d'ascens i la va superar amb èxit, ja que es va desfer amb molta solvència del líder, molt inferior ahir al conjunt grana, que es consolida encara més en la zona alta.

Les coses es van posar de cara molt aviat, ja que en el minut 3, una falta penjada a l'àrea per Boniquet i rematada de cap per Julio Rico va permetre obrir la llauna. A partir d'aquí, i com si el resultat encara no hagués canviat, els grana van continuar buscant la porteria contrària. Només les intervencions de Portolés, que va desfer dues accions claríssimes de Jordi Roca i una d'Alfons, i la decisió de l'àrbitre de no xiular un penal clar sobre Virgili, van evitar que la Pobla marxés al descans amb un avantatge major, ja que el Llagostera, tot i acostar-se a l'àrea rival, ho van fer sense cap mena de perill.

Després de la represa, el Llagostera va semblar que es despertava, però els homes de Kiko Ramírez ràpidament van tornar a aconseguir el control del partit, fent tornar a lluir Portolés. A poc a poc, els visitants es van anar esperonant, però quan la incertesa era major, Aleix Coch, després d'un córner servit per Boniquet, va aprofitar que la pilota li va caure morta als peus per afusellar Portolés (74'), que deu minuts més tard tampoc va poder fer res per evitar el 3-0 final, obra de Fran Carbia, que va resoldre l'un contra un amb el porter amb brillantor. Al final, fins i tot Bueno, que debutava aquest curs un cop superades dues lesions, va poder gaudir de la festa.