Perdre així encara és més dolorós

La falta de punteria i les decisions arbitrals condemnen l'Ascó a la derrota contra el Muntanyesa

ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«Hem fet un bon partit i crec que hem merescut guanyar o, almenys, empatar»
«Ens ha faltat marcar i ens ha faltat tenir un arbitratge una mica més imparcial»
«L'objectiu de la salvació és complicat. Intentarem jugar tan bé com puguem els partits que queden»

MUNTANYESA

1

ASCÓ

0

MUNTANYESA:

Marc Ramírez, Ferran, Xavi Valls, Barrientos, Gerard Creus, Rubén, Padilla, Edu (Joan, 59'), X. Giménez (Miguel Rubio, 40'), Achille (Villegas 68') i Quim Araujo.

ASCÓ:

Felip, José Ramón, Xavi Gràcia (Juan Antonio, 89'), Yuriy, Luis Garcia, Héctor Besora, Esteve (Isma, 79'), Germán, Hamid, Mohe i Albert Viñas.

GOLS:

1-0 (87') Villegas.

ÀRBITRE:

García Rosel.
T.G.:
als locals Rubén, Padilla i Villegas; al visitant Germán.
T.V.:
doble groga al visitant Héctor Besora (53' i 79').

Derrota de l'Ascó a Nou Barris (1-0) en un partit on els homes de Mauro Ravnich van merèixer molt més però on van acabar pagant la falta de punteria i algunes decisions arbitrals. Després de donar una molt bona imatge al camp del segon classificat, Villegas anotava en el 87' un gol que no va fer justícia al que es va veure sobre el terreny de joc.

Després d'uns primers minuts ajustats, arribarien dues jugades polèmiques que podrien haver decantat el partit. En el 15', el col·legiat anul·lava un gol a Luis Garcia per una suposada falta dins l'àrea sobre el seu defensor. I un minut més tard, Xavi Gràcia va xutar una falta des de la frontal que va impactar en el colze d'un defensor local quan era dins l'àrea. Tot i això, l'Ascó dominava i Esteve va estar a prop del gol.

En el segon temps, el Muntanyesa va començar amb més força i Miguel Rubio va tenir una bona ocasió per marcar, però els visitants van reaccionar amb un xut d'Esteve que va obligar un defensa a evitar el gol sota pals. Després d'uns minuts amb arribades per totes dues bandes, Besora va ser expulsat de forma rigorosa per doble amonestació. De tota manera, Luis Garcia en el 87' hauria pogut marcar en una clara ocasió que no va saber materialitzar i, tot just després, Villegas feia el gol de la victòria per als locals amb un cop de cap al segon pal.