3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

El miracle (per ara) impossible

L'Ascó ha de remuntar deu punts en deu jornades, una fita no assolida per ningú en els últims anys

La situació de l'Ascó cada jornada que passa és més delicada i, a hores d'ara, ja es pot parlar de miracle si l'equip aconsegueix la permanència. Quan falten deu jornades per acabar la temporada, el conjunt riberenc es troba a deu punts de la zona de salvació, que marca l'Amposta amb 31.

En la darrera dècada, cap equip que en la jornada 28 tenia un dèficit de deu punts respecte a la zona de permanència ha estat capaç de recuperar la distància perduda. De fet, hi ha pocs equips que s'hagin trobat en una situació tan delicada. La temporada passada, l'Olesa es trobava a dotze punts i va acabar baixant amb unes quantes jornades d'antelació. Si fa no fa, li va passar el mateix fa dos anys al Banyoles, que va acabar el curs amb la trista xifra de 17 punts (ara mateix l'Ascó en suma 21). L'únic equip que va estar a punt d'obrar el miracle va ser el Prat, la temporada 2002/03, que es trobava a onze punts de la salvació quan faltaven deu partits i al final tan sols es va quedar a dos punts per culpa d'una derrota en l'última jornada que li hauria donat la permanència.

Els últims partits, sense Eric.

El migcampista ha abandonat la disciplina dels riberencs per incorporar-se a l'Alcampell. Eric Pla va fitxar per l'Ascó al principi d'aquesta temporada procedent del Benavent i ha jugat un total de 463 minuts repartits en quinze partits. Durant aquest temps, no ha aconseguit anotar cap gol, ha vist tres targetes grogues i l'han expulsat una vegada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)