3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

ASCÓ

L'Ascó i el problema del gol

Un dels factors, sinó el que més, que estan condemnant l'Ascó a enfilar el camí del descens cap a primera catalana està sent la seva falta de gol. Els de la Ribera d'Ebre només n'han marcat 18 en els 28 partits que han disputat aquesta temporada i després del cuer, el Premià, que tan sols n'ha fet 16, són el conjunt menys golejador de la categoria. I amb diferència, ja que el següent en la llista, el Palamós, n'ha fet 26.

Aquesta falta d'eficàcia de l'Ascó de cara a porteria s'està fent encara més evident en les darreres jornades, ja que els homes de Mauro Ravnic no han marcat en els últims quatre partits. De fet, només han marcat algun gol en la meitat dels partits que han disputat. És a dir, que en catorze ocasions han deixat la seva casella del marcador a zero. Això, unit a una també alarmant fragilitat defensiva –amb 47 gols en contra l'Ascó és el pitjor segon equip en aquest apartat només superat per l'Amposta, que n'ha rebut 50– fa que la salvació sigui gairebé una utopia.


El conjunt de la Ribera d'Ebre és el segon menys golejador i no ha marcat en la meitat dels partits que ha disputat

PARTITS A ZERO

J2
Vilanova-Ascó 1-0
J5
Ascó-Premià 0-0
J6
Pobla-Ascó 2-0
J9
Ascó-Muntanyesa 0-1
J10
Castelldef.-Ascó 3-0
J11
Ascó-Cornellà 0-6
J14
Ascó-Reus 0-0
J15
Vilafranca-Ascó 1-0
J16
Ascó-Llagostera 0-3
J20
El Prat-Ascó 3-0
J25
Ascó-Pobla 0-2
J26
Europa-Ascó 2-0
J27
Ascó-Espanyol B 0-4
J28
Muntanyesa-Ascó 1-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)