Girona

2a DIVISIÓ A. GIRONA-BETIS. L'ANÀLISI

MICKI ALBERT

Molta pólvora

MOTIVACIÓ I ATENCIÓ. Només per l'atractiu que té el Betis, no hi pot haver gens d'espai per al relaxament. El Girona ha de sortir amb la màxima atenció i motivació, i probablement la ràbia pel 4-0 de Huelva és un plus.

LA PORTERIA AL CAP. El Betis, tot i passar per un sotrac, s'ha tornat a espavilar i segur que acabarà a dalt. És un equip amb molta pólvora al davant, amb jugadors de molt nivell que tenen sempre la porteria al cap. Probablement pressionaran amunt per dificultar la sortida de pilota. Si se supera la primera línia de pressió, se li pot fer mal.

AMB PILOTA I SENSE. Si Salva Sevilla juga, s'haurà d'estar molt atent amb la seva visió de joc i les seves passades. També s'ha de tenir en compte el bon desplaçament de Dorado des del darrere. Defensivament, saben bé quan poden jugar la pilota i quan no. A l'esquerra, es pot fer mal a Nacho si puja i deixa forat.


PORTERIA

8


DEFENSA

7


ATAC

8


CONTRAATAC

9


ESTRATÈGIA

7


PRESSIÓ

8


POSSESSIÓ

7

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)