Girona

2a DIVISIÓ A. GIRONA-BETIS

«No llencis l'entrada»

Joana Egea
DIRECTORA DE L'ÀREA SOCIAL DEL GIRONA FC
«Volem donar una empenta a la gent que ha comprat l'entrada per veure el Betis però que no s'ha acabat de decidir a fer-se abonat»
«Veiem la gent molt engrescada i receptiva amb totes les accions que està engegant el club. Ja som 6.000 abonats, però l'objectiu és poder omplir el camp amb ells»
«La resposta el primer any de segona A amb els abonats va ser fantàstica, però s'havia anat clarament en regressió. Ara ens estem tornant a recuperar»

Haver-se gastat 20, 30 o 50 euros per poder presenciar el Girona-Betis d'aquesta tarda no significarà haver perdut el tren per fer-se abonat. El club gironí ha decidit donar 15 dies de marge als aficionats que hagin passat per taquilla per fer-se socis. «Només hauran de pagar la diferència i tindran el carnet», va recalcar la directora de l'àrea social del Girona FC, Joana Egea. Un aficionat que hagi adquirit per avui una entrada de tribuna pot fer-se abonat de gol pagant 10 euros més.

El Girona està a punt de recuperar la xifra de 6.000 abonats, que és la que tenia el primer any de segona A quan la directiva va llançar l'oferta dels carnets a 100 euros. La massa social va baixar en picat, sobretot a partir de l'estiu passat i després dels equilibris de la conversió del club en SAE. «Es van regalar carnets a canvi d'accions [el posseïdor d'una acció tenia dret a cinc abonaments de general el curs passat], i gairebé ningú va renovar els cinc carnets», va explicar Egea, molt satisfeta per la resposta que estan tenint les iniciatives del club: «Tothom està molt engrescat i la situació esportiva també ajuda, però és digne de ressaltar que en una conjuntura social tan complicada com l'actual, se n'estiguin traient aquests fruits. Això vol dir que les campanyes estan ben treballades i que la comunió entre l'equip i l'afició és gairebé total.»


Tothom qui hagi passat per taquilla per veure el Betis tindrà el carnet d'abonat pagant la diferència

600 nous abonats en una setmana

La campanya Gironitza, de captació de nous abonats, ha viscut la seva setmana gran i el club ha expedit, en total, uns 600 carnets que han fet augmentar de manera molt significativa la massa social. Ahir divendres, un dels dies àlgids, es van superar el centenar d'altes. Tots aquests nous abonats gaudiran d'un 15 per cent de descompte en el carnet del curs vinent (per als que ja ho eren, el descompte serà d'un 20 per cent). El club ja va anunciar que el preu dels carnets per a la campanya 2011/12 no s'incrementarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)