Girona

2a DIVISIÓ A. GIRONA-BETIS

La previsió de pluja, el primer maldecap

L'amenaça de pluja intensa per a aquesta tarda és tan clara que fins i tot Agné va admetre que la seva obligació és tenir pensant un pla B en funció de com estigui el terreny de joc. I el club, anticipant-se a l'aiguat que tothom dóna per fet que caurà ja va decidir ahir al migdia deixar córrer la zona de bar i de restaurant que havia programat habilitar a l'exterior de l'estadi, a la zona sense asfaltar que hi ha enfront de la tribuna però a l'altre costat de carretera. En canvi, sí que va decidir mantenir l'envelat inflable que ha comprat i on hi situarà el Parc Infantil Girona FC, que obrirà a les dues.

Les taquilles, a les onze.

El club va anunciar que obrirà aquest matí les taquilles per a aquells aficionats que no vulguin córrer el risc de veure's col·lapsats per l'aglomeració de l'últim moment a l'hora de comprar una entrada. El club també ha aconsellat als aficionats que siguin previsors i que vagin a Montilivi amb una hora d'antelació, cap a les tres de la tarda. Tot i això, la previsió meteorològica fa pensar que aquesta vegada el Girona no podrà posar el rètol d'«entrades exhaurides» a les taquilles, com va fer contra el Granada.

750 entrades.

És el resultat de la venda anticipada després que ahir el club n'expedís unes 200. El Girona ha eixamplat la zona del gol nord destinada a l'afició visitant perquè la previsió és que hi hagi entre 1.000 i 1.500 aficionats bètics. Després d'haver restringit més que mai les invitacions, el club confia en una recaptació rècord.


El Girona suspèn la zona de bar que preveia habilitar a Montilivi, però hi manté el parc infantil

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)