3a divisió FEF

La Pobla vol aprofitar l'avinentesa

Els grana visiten el camp del Palamós, que a casa només ha guanyat tres partits en tota la temporada

El filial del Nàstic té una gran oportunitat de continuar enganxat als llocs de fase d'ascens o, fins i tot, de tornar a entrar-hi. Els homes de Kiko Ramírez visiten el camp del tercer pitjor local de la categoria, el Palamós, que en tota la temporada tan sols ha aconseguit dotze punts al seu estadi. Això sí, els del Baix Empordà han aconseguit guanyar dos dels tres darrers partits davant la seva afició, cosa que els ha permès agafar una mica de distància respecte als llocs de descens.

La Pobla es troba en un gran estat de forma i anímic, després de la seva gran victòria per 3-0 contra el líder, el Llagostera. Els poblencs, doncs, buscaran un altre triomf que refermi la seva candidatura a ser entre els millors a final de la temporada. A camp contrari, però, la Pobla de Mafumet s'està mostrant força irregular i ha caigut en tres dels últims quatre desplaçaments, cosa que els ha fet perdre uns punts vitals respecte als seus rivals directes. Per al partit d'avui, Kiko Ramírez podria repetir l'equip inicial de la prestigiosa victòria contra el Llagostera de fa set dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)