L'Ascó no es rendeix

L'equip de Ravnich es resisteix a donar-se per descendit i torna a guanyar a casa mig any després

És la primera vegada que capgira un resultat advers i que marca tres gols en un partit

Mauro Ravnich
TÈCNIC DE L'ASCÓ
«Simplement hem tingut la sort de guanyar que en altres partits ens ha faltat»
«Intentarem jugar al màxim cada diumenge, passi el que passi. Garanteixo que jugarem tots els partits al cent per cent per defensar els colors de l'Ascó»

Per primer cop aquesta temporada, l'Ascó va aconseguir ahir fer tres gols i remuntar un resultat advers. Mig any després, l'equip de Mauro Ravnich va obtenir una victòria com a local en derrotar el Castelldefels, fet que demostra que l'Ascó està viu i es resisteix a donar-se per descendit. La zona de permanència encara està lluny, però si més no els riberencs treuen l'orgull i deixen clar que lluitaran fins al final.

El porter visitant no va trigar a posar-se a treballar, ja que en el minut 6 es va haver d'esforçar per enviar a córner un xut de Jaume Esteve. Més efectiu, però, va ser el Castelldefels, que va marcar en una falta lateral rematada per Camacho. El gol, però, no va fer mal als locals, que van buscar la porteria contrària i no van trigar a marcar. Ho va fer Jaume Esteve després d'una acció individual d'Oriol Biarnés. Els minuts següents van ser de domini local i de desconcert dels visitants, que es van veure obligats a fer dos canvis abans del descans per lesions. L'Ascó ho va aprofitar per fer el segon gol, en una acció generada per Jaume Esteve i culminada per Juan Antonio.

L'Ascó només va trigar deu segons a crear perill després del descans; el xut de Luis García va sortir desviat per poc. Però com en la primera part, la primera demostració d'efectivitat la va fer el Castelldefels, que va empatar en una acció en què els locals van demanar mans de Lavilla en el moment de controlar la pilota abans de rematar. L'Ascó es va rearmar i va tornar a buscar la porteria del rival. Xavi Gràcia va obligar Planagumà a enviar una falta molt intencionada a córner (60') i, dos minuts després, el porter del Castelldefels es va haver de tornar a lluir per aturar una rematada de Luis García. L'Ascó era constant en atac, mentre que els visitants només es defensaven. Finalment, el conjunt de Mauro Ravnich va trobar el premi del tercer gol en una acció completada per Mohe després d'una centrada de Luis García. Durant el quart d'hora escàs que li quedava al partit, l'Ascó va saber portar el ritme i no va donar cap possibilitat als visitants.

ASCÓ

3

CASTELLDEFELS

2

ASCÓ:

Felip, Isma, Jose Ramon, Xavi Gràcia, Juan Antonio (Manu, 72'), Luis Garcia, Esteve, German (Enric, 89'), Mohe, Oriol Biarnés (Frede, 58') i Albert Viñas.

CASTELLDEFELS:

Planagumà, Lavilla, Alberto Garcia, León, Pablo Leal, Sergio Navarro, Prieto (Villa, 37'), Boris, Cano (Jairo, 32'), Edgar Doblas (Kevin, 72') i Camacho.

GOLS:

0-1 (19') Camacho. 1-1 (22') Esteve. 2-1 (40') Juan Antonio. 2-2 (48') Lavilla. 3-2 (74') Mohe.

ÀRBITRE:

Cano Gázquez.
T.G.:
Als locals Isma, Albert Viñas, Mohe, José Ramón i Luis García, i al visitant Sergio Navarro.