Territorial

REGIONAL PREFERENT

El Catllar vol i no pot

EL CATLLAR

0

CERDANYOLA

1

EL CATLLAR:

Salguero, Martu, Armengol, Ignasi, Dani Bello, Raúl, Ferri, David (Fran, 80'), Ionita (Eric, 64'), Dani Garcia i Huete.

CERDANYOLA:

Yoyo, Peter, Juanjo, Juande, Roque, Serrano (Miguelito, 80'), Mejía, Rubén (Rubén, 83'), Robert (Valdenas, 51'), Álvaro i Carrión (Jonathan, 90').

GOLS:

0-1 (85') Rubén.

ÀRBITRE:

Rodríguez Enríquez.
T.G.:
Als locals Ionita, David, Martu i Raúl i als visitants Juanjo, Robert i Mejía.
T.V.:
Directa al local Eric (90') i doble groga al local Dani Garcia (50').

El Catllar crea ocasions de perill i fabrica jugades de mèrit, però aquestes virtuts no sempre són suficients per guanyar, tal com li va passar ahir contra un Cerdanyola que no va mostrar res de l'altre món. Tot i jugar amb un home menys durant tota la segona part, el Catllar mai va perdre de vista la porteria, però un inoportú gol de Rubén a cinc de la conclusió va tornar el conjunt tarragoní a la crua realitat.

En la primera part, els locals van exercir un domini constant i Yoyo es va coronar com el millor del seu equip. L'àrbitre hauria d'haver expulsat el visitant Robert per unes mans que haurien suposat la segona groga. Dani Garcia sí que va ser expulsat just començar la segona. Tot i no perjudicar en excés el seu equip, el nerviosisme va eclipsar el joc del Catllar, i una errada en els darrers minuts li va costar la derrota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)